SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Başkanı Suçladı

A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da yönetim, gündemdeki iddialara cevap verdi. 
 
Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner (ortadaki); kulüp 2. Başkanı Muharrem İmik, Malatyaspor kulüp avukatı Şahin Evin, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelinin katılımıyla gündemdeki iddialara cevap verdi. 
 
Kapkıner, kongreyle ilgili açılan dava hakkında bir değerlendirmede bulunarak, "Kongrenin iptali için hakkımızda açılan bir dava var. Kongre kararını mevcut yönetimler alır. Mustafa Korkmaz başkanlığındaki yönetim kurulu kendi avukatı Abdulvahap Göçer'in el yazısıyla kongre kararı almıştır. Üyelikten çıkarma kararını kendi el yazılarıyla yazmışlardır. Burada kongre yapılması kararlaştırılmıştı. Biz bu kongreye geldik, listemizi verip aday olduk ve seçildik. Hazirun listesi, kongre kararı ve üyelikten çıkarma kararı eski yönetimin imzalarıyla karar defterinde yar almaktadır" görüşünü savundu. 
 
Takımı dağıtmak için göreve gelmediklerini kaydeden Kapkıner, "Bizim yönetimimiz döneminde aldığımız iki karar vardır. İkisi de noterden tasdiklidir. Kararlardan biri yönetim kurulumuzun görev dağılımı diğeri ise kulübün menfaatlerini tehdit ve şantaj olarak kullanan bir avukatın kulübümüzden uzaklaştırılması kararıdır. Bu kararı neden verdiğimizi kendisi iyi biliyor. Biz takımı dağıtmaya gelmedik. Biz takımı dağıtmaya gelseydik, Malatyaspor'un 6 puanı silindiği zaman, ümitlerimiz tükendiği zaman, Hayati
Palancı hocamızla yola devam etmezdik. Kulübümüzde sporcuları bir arada tutup, bu kadar para harcamazdık. Bir Jiri Masek olayı var. Bundan dolayı küme düşmemiz kesin olmamamla birlikte gündemde yer alıyor. Futbolcularımız "Küme düşersek, ne yapacağız?" diye bize geldiklerinde, küme düştüğümüz takdirde her konuda kendilerine yardımcı olacağımızı söyledik. Hocalarımız, futbolcularımız ve kulüp personelimiz burada, biz kimseye kulüp kapanacak, gidin kendinize iş bulun demedik. Bu kulübü kapatacak en son insanım. Kendime hakaret ettirmem" görüşünü savundu. 
 
Kapkıner, eski kulüp başkanı Mustafa Korkmaz'ı da sert bir dille eleştirerek, "İlhan Kavuk, İlyas Karahan ve Hikmet Tanrıverdi ile görüştüm. 15 milyon TL'ye yakın transfer alacağının 800 bin TL ile kapanacağını ve gerekli yardımı yaparlarsa, Malatyaspor'un kurtulacağını ilettim. Bunun yanında toplam 1,5 milyon TL'lik bir bütçe ile Malatyaspor'un 3. Lige çıkacağını söyledim. Kendileri de bize destek sözü verdiler. Ancak eski kulüp başkanı Mustafa Korkmaz ile avukatı ellerinden "Malatyaspor'un kurtuluşu, hukuk davamız" dedikleri dosyalarla İlhan Kavuk, İlyas Karahan ve Hikmet Tanrıverdi hariç, epey bir eski yöneticiyi ziyaret edip, "Bize para vermezseniz, bu davaları açacağız ve mallarınıza ihtiyati tedbir koyduracağız" demişlerdir. Ve bir yerden 360 bin TL tutarında para almışlar. Biz bu paraların alındığını daha sonradan öğrendik. Hukuk davası dedikleri dosyalarla İstanbul'da geziyorlar" iddiasında bulundu. 
 
Kapkıner, kulüpten hiçbir futbolcunun ayrılmadığını belirterek, "Hiçbir futbolcumuzu bir yere vermedik, vermeyeceğiz. Sadece Hayati Palancı hocamıza gelen birkaç teklif vardı. Hocamızın önünü açmak adına karşılıklı sözleşmemizi feshettik. O bizim ağabeyimiz, arkadaşımızdır. Her zaman yanımızda olacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız