SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Başkanıyla Uğraşacakmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Galatasaray yöneticisi Ergün Gürsoy'a tepki gösterdi ve Malatya'daki ortamı gerdiğini söyledi. Bu arada, Gürsoy'un "Her yerde seninle uğraşacağım" diyerek Tanrıverdi'yi de tehdit ettiği öğrenildi.

ÖNCE HAKARET..
Gürsoy'un, devre arasında Galatasaray'dan kiraladıkları Saidou konusunda, hafta boyunca ortamı gerdiğini, maç öncesi de kendisiyle ilgili olumsuz laflar ettiğini belirten Tanrıverdi, stad önünde yaşanan gerginliklerin ardından yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Ergün Gürsoy maç başlarken canlı yayında yaptığı röportajda bizimle ilgili olumsuz bir kelime kullanmış. Malatyaspor başkanı kalıbının adamı değil, diye bir cümle kullanmış. Daha sonra bana telefonla ilettiler. Bundan dolayı çok üzüldük.

Böyle bir cümleyi, böyle bir hakareti haketmedik, hakettiğimizi de zannetmiyorum. Biz Galatasaray buraya geldiğinden beri gereken misafirperverliği göstermek için çaba sarfettik. Fakat kendileri bize bu konuda herhangi bir yanıt vermediler.

Ama netice olarak Saido konusunda biz yöneticiler olarak en azından bir dahlimiz olduğunu, suçumuz olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü bugüne kadar Galatasaray'ın hiçbir yöneticisiyle, ne ben ne yönetici arkadaşlarım en ufak bir centilmenlik sözleşmesi de yapmamıştır. Saidou konusunda en ufak bir şekilde taahhüdümüz yoktur. Sayın Gürsoy, Aykut Kocaman söz verdi diyor. Aykut Kocaman’ı da aradık, ben böyle bir söz vermediğini söylüyor.

Biz de en doğal olanını yaptık, belki de oynatmamamız gerekirdi. Çünkü bir haftadır Saidou üstünde kurulan baskılar,Saidou’ya açılan telefonlar.. Maçın sonucu çok fazla önemli değil. Yenilebiliriz. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor, büyük bir camia. Ama bu şekilde Galatasaray galibiyet alacaksa, bu şekilde ortalığı gererek galibiyet alacaksa, o kendi problemleridir.

Sayın Ergün Gürsoy’u da kınıyorum, yaptığı açıklamalardan dolayı. Hem buradaki ortamı germiştir, hem bu tatsızlıkların yaşanmasına sebebiyet vermiştir. Bugüne kadar Malatya’da en ufak bir olay olmamıştır, özellikle yöneticiler konusunda bir olay olmamıştır. Herkese karşı en iyi şekilde davranıp, yensek de yenilsek de aynı güleryüzle göndermişizdir. Ki Özhan Canaydın’ı da aynı şekilde gönderdik.

Ama sayın Ergün Gürsoy, yaptığı bu açıklamada bizlere karşı, artık nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama, biz konuda çok üzgünüz. Kamuoyundan da özür diliyorum. Malatya’da böyle bir olayın yaşanmaması lazım. Şimdiye kadar da yaşanmadı. Ama sayın Gürsoy’un da bundan sonra biraz daha dikkatlı olması lazım. Biz kimin kalıplı olduğunu her zaman kamuoyuna gösterdik. Herkes kendisine baksın."

TANRIVERDİ'Yİ DE TEHDİT ETMİŞ..
Başkan ardından canlı yayında Lig TV’den Erman Toroğlu’nun sorularını cevapladı. Saidou konusunda daha önce yaptığı açıklamaları yineleyen Tanrıverdi, “Gürsoy beni 2 gün önce arasa söylese, Saidou’yu oynatmazdık. Galatasaray Saidou’nun oynayıp oynamamasına kalmışsa vay haline! Futbolda sonuç önemli değil; önemli olan centilmenlik. Biz PAF takımıyla da çıkardık, oynamaz hükmen de yenik sayılırdık. Bunlara ne gerek var?” diyerek tepkisini gösterdi. Galatasaray’ın Riberry’nin transferi nedeniyle Saidou’yu başka kulüplere vermek istediğini, böyle bir dönemde transfer yapıldığını anlatan Tanrıverdi; sezon başında bu oyuncu ile anlaşmalarına karşın Galatasaray’ın devreye girip ellerinden aldığını, ama bunu gündeme getirmediklerini, saygıyla karşıladıklarını anlattı.

Gürsoy’un “her yerde seninle uğraşacağım” dediğini belirten Tanrıverdi, “Biz her zaman başımız dik gezdik. Kimseden korkacak çekinecek bir şeyimiz yok. Hakarete yakın laflar söyledi, benden büyük olduğu için sesimi çıkarmadım. Bu tür gerginliklere gerek yok” dedi.

Tanrıverdi, hafta içi Saidou’nun aranarak “tehdit edildiği” bilgisinin kendilerine ulaştığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız