SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Başkanlığına Aday

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski yöneticilerinden Haşim Karadağ, yapılacak olağanüstü kongrede başkanlığa aday olacağını bildirdi.

Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimlerde görev alan, Ocak 2005'deki kongrede ise yönetim listesinde yeralmayan ve İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Karadağ'ın, 10 Haziran'da yapılması düşünülen olağanüstü kongrede aday olacağını söylediği bildirildi.

Karadağ'ın aday olduğu, ajansspor.com sitesinde, "..Haşim Karadağ, Malatyaspor'un ikinci lige layık olmadığını belirterek, Haziran ayında yapılacak kongrede aday olacağını söyledi.

Malatyaspor'da 3 sezon yöneticilik yaptıktan sonra kulüp yönetiminin tavrını beğenmediği için istifa ettiğini dile getiren Karadağ, Malatyaspor'un yerinin Turkcell Süper Ligi olduğunu ifade etti.." şeklindeki bir haberle duyuruldu.

Karadağ'ın, daha sonra kendisiyle görüşen TV Malatya Muhabiri Mustafa Bulaşmaz'a, başkanlığa aday olduğunu doğruladığı, 10 güne kadar listesini belirleyeceğini ve bu arada Malatya'ya gelip bazı temaslarda bulunacağını, ayrıca ajansspor.com'daki haberde yeralan "3 sezon yöneticilik yaptıktan sonra kulüp yönetiminin tavrını beğenmediği için.." şeklindeki ifadelerin ise kendisine ait olmadığını söylediği bildirildi.

Malatyaspor'un mevcut yönetim kurulunda görevli Özcan Kayhan'ın da Karadağ'la aynı ekipte yeralacağı öne sürüldü. Yine mevcut yöneticilerden Ahmet Genç, Murat Gümüş ve Ramazan Özdemir (belediye meclis üyesi), eski yöneticilerden Nadir Alataş'ın da, bu grupta bulunduğu iddia edildi.

AÇIKLAMALARI..
Bu arada, Er TV'nin spor haberleri programına telefonla bağlanan Karadağ, "Söyleyeceğim çok birşeyim yok. Arkadaşlarımla oturduk böyle bir karar verdik, böyle bir göreve layık gördüler. Malatya delegeleri de bu görevi bize verirse, yapacağımıza inanıyoruz.

Biz o kararı aldığımız için de bu Hikmet başkana karşı değil, başkanımızı da seviyoruz, kendisini de seviyoruz. Kendisine karşı değiliz. Sadece bu aşamada böyle bir göreve talip olduk." dedi.

Karadağ, Malatyaspor'un 2. Lige layık olmadığını söylediği ve bunun için ne yapacakları konusundaki bir soruya da, "Biz şu anda transfer görüşmelerine başladık, her ihtimale karşı. Malatya çok büyük bir ildir."diyerek, gereken transferi yapacaklarını söyledi.

Karadağ, önümüzdeki hafta sonu Malatya'ya gelip, gerekli açıklamaları yapacaklarını bildirdi. Karadağ, adaylık kararını Tanrıverdi, yöneticiler, ileri gelenler ve yerel yetkililerle paylaşıp paylaşmadığı konusundaki soruya da "Şu anda 2-3 arkadaşla paylaştık. Bugünden sonra paylaşacağız." yanıtını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız