SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Bayramlaştı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Malatyaspor Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine; Kulüp Başkanvekili Mehmet Aydın, Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, Basın Sözcüsü Muharrem İmik ve Şirketler Sorumlusu Metin Kaya’nın yanı sıra teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, “Bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Biz de Malatyaspor yönetimi olarak bir araya geldik. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar ise, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Taşar, “Futbol da güç kuvvet olmazsa sorunlar ortaya çıkıyor. Önemli oyuncularımızın eksikliğini de hissediyoruz. İki olumsuz koşul neticeyi de etkiliyor” dedi.

Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başlandığını ifade eden Taşar, “Alper ve Ergun’un tedavileri devam ediyor. Kahramanmaraşspor ile oynayacağımız maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Galip gelmek için sahada elimizden geleni yapacağız. Kesinlikle sahaya galibiyet için çıkacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız