SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Bize Gösterdi ki..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Ankaraspor'a karşı 4-2 kaybettiği kupa maçından sonra Osman Gökhan (fotoğrafta sağdaki) ve Aykut Kocaman (fotoğrafta soldaki) birer değerlendirme yaptılar.

MALATYA CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Sorumlusu Osman Gökhan, maçta üst düzey bir performans gösterdiklerini belirterek, "Gol pozisyonlarına girdik, ama değerlendiremedik. Ben iki takımı verdikleri bu güzel mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Artık bu maç geride kaldı, ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça konsantre olmak zorundayız. Ve tüm çalışmalarımız da bu yönde olacak. Kupa bizim için bu hafta bitmiştir. Önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

ANKARASPOR CEPHESİ..
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, Ankaraspor'un son haftalarda iyi sonuçlar aldığını söyleyerek, "Sonuç 4-2 olunca herkesin kafasına doğal olarak olumlu şeyler getirecektir, ama tam tersi oldu bizim açımızdan. Açıkcası çok beklenmedik bir durum değildi. Takımlar arasında klasman farkı olunca konsantrasyon sıkıntısı oluyor. Topu aramızda çevirerek maçı bitireceğimizi sandık. Ancak Malatyaspor maçın böyle bitmeyeceğini gösterdi bize. İkinci yarıda maçı koparmamız gerekiyordu. İkinci yarı Malatyaspor'un kontrolü altında geçti. 3-1 öne geçtik, Malatyaspor 2. golü bulunca tekrar maça ortak oldu. Bu tür maçlar böyle oluyor. Kısacası galibiyetle döndüğümüz için sevinçliyiz" dedi.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız