SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Bolu'ya Bileniyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Boluspor maçının provasını yaptı. Bu arada, Pazar günkü karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi'nin Süper Lig klasman hakemi Yıldıray Arslan'ın yöneteceği bildirildi.

DÜŞÜNDÜREN SAKATLAR..
Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana, sakat olan ve ilk yarıyı kapatan Serkan Dökme katılmadı. Diğer sakatlar oyuncular Turgay, Zafer ve Mahmut takımla birlikte çalışırken, Boluspor maçında oynayıp oynayamayacakları ise maç günü belli olacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, son antrenmanı Cumartesi günü saat 13.00'de Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde yapacak.

Malatyaspor Genel Kaptanı Vural Sarıcı ise, taraftarları pazar günü İnönü Stadı'na davet ederek, takımlarını desteklemelerini istedi. İlk yarıda kalan Boluspor ve Elazığspor karşılaşmalarını kendi sahalarında oynayacak olmaları nedeniyle bu avantajı iyi kullanmak istediklerini belirten Sarıcı, taraftarların pazar günü takımlarını yalnız bırakmayıp 90 dakika destek vermesinin etkili olacağına emin olduğunu kaydetti.

TFF 1. LİGDE HAKEMLER..
Bu arada TFF 1. Liginde haftanın maçlarını yönetecek hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı.

Haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

"* 8 Aralık Cumartesi:
Altay - Kayseri Erciyesspor: Mustafa Öğretmenoğlu
Giresunspor - Kocaelispor: Serkan Bal

*9 Aralık Pazar:
Eskişehirspor - Karşıyaka: Sinan Cem İyihuylu
Antalyaspor A.Ş. - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Abdullah Kalafatoğlu
Mardinspor - Elazığspor: Eray Yurtseven
Diyarbakırspor - İstanbulspor: Hakan Özkan
Kartalspor - Orduspor: Bülent Yıldırım
13.00'de İnönü Stadı'nda Malatyaspor - Boluspor: Yıldıray Arslan, F.Utku Yılmaz, Mehmet Metin, 4. hakem Barış Kezer
Sakaryaspor A.Ş. - Samsunspor: Zafer Demir"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız