SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Bolu'ya Geçti

A- A+ PAYLAŞ

10 gün süreli 2. etap Kızılcahamam kampını tamamlayan Malatyaspor, 3. etap kampı için Çarşamba sabahı karayoluyla Bolu Gerede'deki Greenpark Dorukkaya Oteli'ne geçti.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, kafilenin saat 10.00'da yeni kamp yerine ulaştığını ve akşam da Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde antrenman yaptığını söyledi.

Malatyaspor'un Bolu'daki kampının 20 Ağustos'a kadar süreceği belirtilirken, 5-9 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale Dardanelspor, Sakaryaspor ve Konya Şekerspor takımlarının katılımıyla oynanacak 4'lü İddaa turnuvasında yabancı oyuncu adaylarını deneyeceği de ifade edildi.

Bu arada, önümüzdeki Pazar gününe ertelenen kongre öncesi yeni yönetimin oluşturulması ve yeni üyelerin alınmasına yönelik çalışmalar nedeniyle bir süredir İstanbul'da bulunan kulüp başkanı İlhan Kavuk'un temaslarıyla ilgili Perşembe günü bir açıklama yapılması bekleniyor.

FOTOĞRAF: Malatyaspor'un bu transfer döneminde kadrosuna kattığı Mehmet Ayaz, Gökhan Caba, Gökhan Bozkaya, Burak Akdiş ve Eren Özen..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız