SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor Bu Değil!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Sportif Direktörü Selami Özdemir, Pazartesi akşamı yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Vestel Manisa maçı, transfer çalışmaları ve İbrahim Kargbo (alttaki fotoğrafta)’nun durumu hakkında konuştu.

"FARKI KAÇIRDIĞIMIZ MAÇTA FARK YEDİK.."
Özdemir, Vestel Manisaspor karşısında çok sayıda fırsat bulmalarına ve sahadan farklı galip ayrılmaları gerekmesine karşın, farklı kaybeden tarafın Malatyaspor olduğunu söyledi.

Sivas maçını da kazanmak istedikleri halde kazanamadıklarını anlatan Özdemir “Kazanma arzusu futbolcular üzerinde baskı oluşturdu. Kadroya baktığınız zaman geçen sezon takımda olan 5-6 futbolcunun gittiğini görüyoruz. Yeni gelen oyuncularımızın uyum süreci var.

Ancak bunlar bahane değil. Malatyaspor, bu değil... Vestel Manisa maçında aslında kötü oynamadık. İlk yarıda ve ikinci yarıda 15 dakika pozisyon vermeden oynadık. Bir frikik atışı sonrası yenik duruma düştük. Futbolcularımız kazanma hırsıyla atak yaptılar. Kaçırdığımız her gol sonrası bir gol yedik. Malatyaspor, Galatasaray maçını kazanacak güçtedir. Ben umutluyum. Futbolcu kardeşlerimiz de umutlu” şeklinde konuştu. Özdemir, Malatyaspor’un bir daha böyle yenilgiler yaşamaması gerektiğini bildirdi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI..
Özdemir, transfer çalışmalarına ilişkin bir soruyu yanıtlarken, 2 orta saha, 1 forvete dönük orta saha oyuncusunun alınacağını, yurt içinde istenen düzeyde az sayıda futbolcu olması nedeniyle, tercihin yurt dışından oyuncu olacağını duyurdu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve açıklamanın başkan tarafından yapılacağını anlatan Özdemir, Trabzonsporlu Hasan Üçüncü’nün, kulübünün vermesine karşın, gelmek istemediğini haber verdi.

İBRAHİM KARBGO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ..
Sierre Leoneli İbrahim Kargbo’nun Sivas maçı sonrası mide kanaması geçirdiğini, bu futbolcunun o haftaki idmanlarda Türkiye’de yemek yiyemediğini, ülseri bulunduğunu ilettiğini anlatan Özdemir “Doktorlar 6 aydan önce performansına ulaşamayacağını söylediler. Bu, önemli konu. Riske atamadığımız için yolları ayırdık” dedi. Kargbo’nun, stoper ve orta saha oynayabildiğini, stoper mevkiinde Aytaç Ak’ın bulunduğunu hatırlatan Özdemir, bu mevkiye oyuncu alınak diye bir durumun söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız