SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Bunun Oyuncağı!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, 72 Batmanspor maçına çıkmama kararı aldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, “Malatyaspor yönetim kurulu olarak Malatya halkının ve kurumların Malatyaspor’un mevcut durumuna duyarsız kalmasına karşılık kamuoyuna tepki olarak bu hafta oynamamız gereken 72 Batman spor maçı için karşılaşmaya çıkmama kararı aldık. Biz yönetim kurulu olarak bu takım amatöre düşse dahi bırakmayacağımızın sözünü verdik ve sözümüzün arkasındayız. Bu kulübü tekrar hak ettiği yere çıkarmayıncaya kadar da bırakmayacağız. Fakat 45 yıldır bu takıma söz veren ‘’iyi günde kötü günde, her zaman ve her yerde seninle mezara kadar’’ diyen ve söz veren gerçek taraftarlarımızın, sarı kırmızı renklere gönül vermiş vefakar taraftarların ne pahasına olursa olsun sözlerinde durmalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz ve bekliyoruz. Bu efsane kulübe sahip çıkmak bizim olduğu kadar Valilik, Belediye ve sivil toplum örgütlerinin de görevidir. Eğer bu takım bugün sahaya çıkamayacaksa bundan bütün kamuoyu sorumludur. Bu memleketin gerçek sahipleri, vekilleri, bürokratları buna duyarsız kalacaklar ise kalsınlar. Bu mesele bizim olduğu kadar onların da şeref ve gururudur. İnanıyorum ki bu serzenişimizi duyup biran önce uykudan uyanıp herkes sorumluluğunun bilincine varır ve üzerine düşeni yapar diyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız