SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Çalışıyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, kendi sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Teknik direktör Mustafa Taşar yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Alper ve Ergun takımdan ayrı salonda çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Mustafa Sert ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Takımın genç orta saha oyuncusu Buğra Dinler, Mardinspor maçına 3 puan için gittiklerini, maça iyi başlamalarına rağmen, sonunu getiremediklerini söyledi. Genç futbolcu, takımın iyi futbolcularından oluştuğunu ifade ederek, "Takımımız iyi yolda ilerliyor. İnşallah önümüzde zor bir Kahramanmaraşspor maçı var. Bu maçı kazanarak, nasıl iyi bir ekip olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

Buğra, sakatlıktan sonra yeni yeni kendine geldiğini söyleyerek, "Mardinspor maçında hocam bana görev verdi. Ben elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum. Maraş maçında da görev alırsam elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Takımın sahada elinden geleni yaptığını kaydeden genç futbolcu, "Herkes takımı sahada görüyor. Herkes elinden geleni yapıyor. Zor deplasmanlardan puanda aldık. Genç bir takıma sahibiz. İlerleyen haftalarda daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Daha ligin başındayız. Kahramanmaraşspor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz" ifadesine yer verdi.

Takımın genç kalecisi Önder Biçer ise, "Mardinspor maçına iyi başladık, golü de erken bulduk. Gol pozisyonlarımız da vardı ama atamadık. İkinci yarıda Mardinspor baskı kurdu ve golü buldu. Bu grupta futbol oynamak kolay değil. İnşallah ilerleyen haftalarda bunun telafisini yapacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Buda ister istemez maçlara da yansıyor. Tecrübeli ağabeylerimiz de takıma sonradan katıldı. İlerleyen haftalarda takımın çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bizlere sabredilmesi gerekiyor.
Genç arkadaşlarımız var. Taraftarlarımız sabretsin, bu zorlu süreci iyi şekilde geçerek, Malatyaspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız