SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Çalışıyor Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu arada Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Perşembe günü saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtilirken, Akın Çarşamba günü bazı basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede "daha fazla yardım yapabilme" şanslarının olmadığını, başka kurum ve kuruluşların destek vermesi gerektiğini söyledi.

MORALSİZ ANTRENMAN..
Sarı-kırmızılı kulüpte yönetimin istifa etmesi, 15 futbolcunun transfer peşinatlarının ve lisans bedellerinin ödenmemesi nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcuların maça çıkamayacakları bildirildi.

Teknik Direktör Metin Yıldız'ın yönetiminde Pınarbaşı tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi.

Menajer Adil Kınık, yeni transferlerin ve sözleşme yenilenen futbolcuların lisans bedellerinin Türkiye Futbol Fedarasyonu'na (TFF) yatırılmadığını belirterek, lisans bedellerinin Cuma akşamına kadar Futbol Fedarasyonu'na yatırılması gerektiğini, bu konuda beklemede olduklarını söyledi. Kınık, kadrodan ilk 11 oluşturulup Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çıkılıp çıkılmayacağını da zamanın göstereceğini sözlerine ekledi.

PERŞEMBE GÜNDEMİ..
Öte yandan bir süredir il dışında olan Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatya'ya döndüğü ve Malatyaspor'da yaşananlarla ilgili bazı görüşmeler yaptığı, izinde bulunan Vali Halil İbrahim Daşöz'ün de Perşembe günü Malatya'ya dönmesiyle, Malatyaspor'daki sorunların çözümü konusunda gelişmeler olabileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatyaspor'la ilgili olarak Perşembe günü saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtilirken, Akın Çarşamba günü bazı basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, yeni bir destek sağlayacak durumda olmadıklarına ilişkin mesajlar verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız