SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Çalışıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, hafta sonu Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Celil ve Selim katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Ergun, Mahmut Acar, Serkan Turhan ve Alper Akıcı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Celil'in takımdan ayrı belirlenen bir program dahilinde çalışacağı belirtilirken, karın kasında ağrısının olduğu ve çekilecek MR sonrası durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Öte yandan hafif sakatlığı bulunan Olcaytu takımla birlikte çalışmalara başladı.

Antrenman öncesi futbolcularla sahada 10 dakika süren bir toplantı yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Orduspor maçı geride kaldı. Önümüzde Boluspor maçı var. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmalıyız" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hamzaoğlu, "Geç oldu, ama istediğimiz şeyler oluşmaya başladı. Gönül isterdi ki, transfer olayımızı biraz daha erken çözüp, takıma daha iyi katkılar sağlayabilecek arkadaşlarımızı almaktı. Ancak, olmadı. Takımda yeni başlayan arkadaşlarımız da üst düzey performans gösterdiler. Ben bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da maçlarımıza aynı performansla çıkarak, kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Hamzaoğlu, "Zaman içerisinde bu arkadaşlarımızı nasıl ve nerede kullanacağımız şekillenecektir. Bu konuda arkadaşlarımızın performansları da büyük rol oynayacak. İnşallah bir an önce yeni arkadaşlarımız da takım içindeki forma rekabetine katılırlar" ifadelerini kullandı.

İlk altı hedefi koymadıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Futbolun içinde her şey var. Çok iyi oynadığınız bir maçı kaybedebilirsiniz. Çok kötü oynarken kazanabilirsiniz. İlk altıya oynuyoruz dediğimiz zaman maç kaybettiğimiz de her şey tam tersine dönecektir. Şimdi de düşmemeye oynuyoruz söylemleri ortaya çıkacak. Bizim için önemli olan sahada yapmamız gereken şeyleri yapmak. Ondan sonra maç ve hedef ortaya çıkacaktır. Biz sahada maçlarımızı alalım daha sonra yavaş yavaş gerisi gelir. Ligde hak ettiğimiz yerde bitiririz. Önemli olan saha da gösterdiğimiz performans" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız