SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Can Kurtardı

A- A+ PAYLAŞ

Giresun deplasmanından otobüsle dönmekte olan Malatyaspor kafilesi, Tokat'ta meydana gelen ve 31 kişinin yaralandığı trafik kazasına ilk müdahale edenler oldu.

Tokat’tan Ankara’ya giden İmparator Firmasına ait, Tahsin Kaya yönetimindeki 34 AF 5560 plakalı yolcu otobüsü, Tokat’a 15 kilometre mesafede Keşkek Petrol İstasyonu yakınlarında, saat 21.45 sularında, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 33 E 4245 plakalı tırın aynasına çarptıktan sonra devrildi. Kazada yaralananlara ilk yardım o esnada olay yerinde bulunan Malatyaspor kafilesinden geldi.

O sırada, Giresun deplasmanından dönmekte olan Malatyaspor kafilesi kazanın gerçekleştiği yerin karşısında bir lokantada yemek yiyordu. Kazaya şahit olan Malatyaspor futbolcuları, yöneticiler Vural Sarıcı, Ali Cengiz, Genel Müdür Taner Sarıbaş, Doktor Başar Kocataş, masörler Ednan ve Erhan Günel kardeşler derhal harekete geçtiler.

Otobüste bulunan 38 kişiden 31’nin yaralandığı kazada, yaralılara ilk müdahaleyi Doktor Kocataş ile masör Güneller yaptı. Malatyaspor yöneticileri ve futbolcularının yardımıyla yaralılar otobüsten çıkarıldı. Futbolcu Alper Akıcı durumu iyi olmayan bir yaralıyı sırtında taşıyarak otobüsten çıkardı.

Yöneticiler telefonla 112 Acil Servis ve 155 Polis İmdat servislerini arayarak yardım istediler. Ardından Tokat Acil Servisine ait 10 adet ambulans olay yerine ulaştı ve yaralıları Tokat’taki hastanelere taşıdı.

Tokat Valisi Recai Akyel ile Emniyet Müdürü Ömer Aydın da kaza yerine geldiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız