SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 'Çantada Keklik' mi?

A- A+ PAYLAŞ

Zor günler geçiren Malatyaspor, bu akşam lider Sakaryaspor'la karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekibin geçtiğimiz hafta yaşadığı olaylar, teknik direktörsüz kalması ve futbolcuların 3 gün antrenmana çıkmaması, rakip takım ve bazı çevrelerde "Malatyaspor çantada keklik" havası oluştururken, taraftarlar herşeye rağmen Malatyaspor'un bu maçı kazanacağı inançlarını ifade ediyorlar.

NAKLEN..
Malatyaspor'un Sakaryaspor'la yapacağı maç saat 20.00'de başlayacak.

D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Süleyman Abay, Cemal Bingül, Mehmet Yıldırım, 4. hakem Erdoğan Özkaya'dan oluşan hakem kadrosu yönetecek.

Öte yandan maddi sorunlar nedeniyle ayrılan Kaleci Fevzi, Muammer'den sonra Emre Aktaş, Tayfur Emre, Mehmet Deliorman ve Olcay Çınar'ın da kampı terkettikleri öğrenildi.

"ÇANTADA KEKLİK.." HAVASI..
Bu arada Malatyaspor'un hafta içerisinde yaşadığı olaylar, akşamki maçla ilgili olarak başta rakipte olmak üzere çeşitli çevrelerde "çantada keklik" olarak görülmesine yolaçarken, taraftarlar buna tepkili.

Malatyaspor'a destek vermek üzere açılan hesaplara para yatırmak üzere banka şubelerinde kuyruklar oluşturan taraftarlar, Malatyaspor'da sezon başından itibaren yaşanan sorunlara karşın futbolcuların ve teknik heyetin büyük özveriyle mücadele ettiklerini, herşeye rağmen yine aynı şekilde sahaya çıkıp mücadele vereceklerini ve maçı kazanacakları inancında olduklarını belirtiyorlar.

Sarı- kırmızılı takım taraftarları, "Yaşanan süreçte gördüğümüz ve inancımızı pekiştiren tek şey, futbol takımımızın onurlu, forma sevgisi yüksek oyunculardan oluşmuş bir ekip olduğudur. Sezon başından beri tüm yaşadıklarına karşın, hiçbirini sahaya yansıtmadılar. Malatyaspor sorunlarını aşacak, bu kadro yeniden zirve mücadelesine ortak olacaktır. Buna sonuna kadar inanıyoruz. Bizim futbolcularımız bunu her defasında bize gösterdiler. " diye konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız