SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Celil'le Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor Celil Sağır'ı renklerine bağladı.

Alacakları nedeniyle serbest kalan tecrübeli futbolcu Celil Sağır, dün akşam saatlerinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin olumlu geçmesinin ardından Celil bugün kendisini bir yıl daha Sarı-kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "Eski futbolcumuz Celil Sağır ile bugün sözleşme imzalamanın sevincini yaşıyoruz. Yönetim olarak geçtiğimiz günlerde tecrübeli futbolcu Fatih Sezer ile bir sözleşme yapmıştık. Malatyaspor'un bulunduğu şartları da göz önüne aldığımızda en son futbolcumuz olan Celil Sağır ile sözleşme yapıyoruz. Bizler inanıyoruz ki ve biliyoruz ki Celil Sağır Malatyaspor'a büyük katkı
verecektir. Ben, Celil Sağır'a ve Malatyaspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz" dedi.

Malatyasporlu tecrübeli futbolcu Celil Sağır ise, Malatyaspor'un ikinci vatanı olduğunu belirterek, "Malatyaspor'a gelmemde yönetici ağabeylerimizin büyük katkıları oldu. Öte yandan Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'a, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a, Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çalık'a, yöneticiler , teknik heyetimize ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Malatyaspor'un durumu ortada, zor bir süreçten geçiyor. Biz de el birliğiyle Malatyaspor'u en iyi şekilde
temsil edip, takımı en kısa zamanda Bank Asya 1. Lig'e çıkartmayı hedefliyoruz. Bunda da inşallah başarılı oluruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız