SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor Ciddi Işıklar Yaktı..''

A- A+ PAYLAŞ

Sabah Gazetesi Yazarı ve TV futbol yorumcusu Hıncal Uluç, 5-2 Malatyaspor'un mağlubiyetiyle sonuçlanan Galatasaray- Malatyaspor maçını yorumlarken, Malatyaspor'un "geleceğin flaş ekiplerinden biri" olacağını yazdı. Öte yandan, Malatyaspor'un Kamerunlu Effa ile anlaştığı, kulübünün sorun çıkardığı İsveçli Sebastian Johanson'dan vazgeçildiği bildirildi.

ULUÇ'UN YORUMU..
Uluç'un, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan yorumunun, Malatyaspor'la ilgili bölümü şöyle:

"..Gerçekten fevkalade ilginç bir maçtı. 5 atan G.Saray için çanlar çalarken 5 yiyen Malatyaspor gelecek haftalar için ciddi ışıklar yaktı. Bu nasıl oluyor? Feyyaz Uçar, Okan Yılmaz, Bülent Akın gibi milli takım deneyimi dahi olan eskileri kenarda tutarak genç bir takım yapmış... Bu takım bir kaç hafta oynayıp deneyim kazandığı zaman Malatyaspor ligin flaş ekiplerinden biri olabilir.
İki kanatta oynayan Katatau ve Bilal G.Saray savunmasını darmadağın etti. Malatyaspor biraz tecrübeli biraz da şanslı olsaydı 40. dakikalarda maçın skoru çok farklı olabilirdi...

...Galatasaray gibi hakem Zafer Önder İpek'de diken üzerindeydi. Ters kararlar verdi, pek çok pozisyonu değerlendiremedi. Aslında bu maç bu kadar farklı skorla bitmese hakem çok tartışılırdı. Hataları sonuca etki etmediği için hoş görünecek sanıyorum..."

EFFA İLE ANLAŞILDI..
Öte yandan, kadroyu takviye amacıyla girişimlerini sürdüren Malatyaspor yönetiminin, Kamerunlu Effa ile anlaşmaya vardığı, bu futbolcunun sözleşme imzalamak ve antrenmanlara katılmak üzere 23 Ağustos Salı günü Malatya'ya geleceği bildirildi.

İSVEÇLİ'DEN VAZGEÇİLDİ..
Bu arada, Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta başından bu yana transfer için görüşmekte olduğu İsveç'in Göteburg takımı oyuncularından Sebastian Johanson konusunda çıkan pürüzleri çözemediği için bu futbolcudan vazgeçildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz haftaki görüşmeler sırasında İsveçli ve Türk menajerleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle sıkıntı çıkan İsveçli futbolcu için son olarak kulübünün sorun yarattığı, aynı mevkide oynayan bir başka futbolcusunun geçtiğimiz hafta sonunda sakatlanması nedeniyle bu futbolcunun transferine "yeşil ışık" yakmadığı, bunun üzerine transferden vazgeçildiği haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız