SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Cumartesi Yolcu

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da ilk maçını Pazar günü Elazığspor'la deplasmanda oynayacak olan Malatyaspor, Cumartesi günkü ter atma antrenmanının ardından Elazığ'a gidecek. Bu arada, 4 futbolcunun kadroda yeralamayacakları belirtiliyor.

Malatya İnönü Stadı'nda Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Cuma günü gerçekleştirdiği antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmana Macaristan Milli Takımı'ndan dönen Toth Balaz da katıldı.

Lisansı yetişmeyen Uğurtan, sakatlıkları bulunan Bülent Akın ile Turgay ve bademcik enfeksiyonu olan Serkan Bensol Pazar günü Elazığspor maçında forma giyemeyeceği belirtilirken, Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Uğurtan'ın lisansının yetiştirilmemesi nedeniyle tepki gösterdi.

Uğurtan'ın lisansının maç saatine kadar gelebileceği de kaydedildi.

Öte yandan Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi “Elazığspor maçıyla lige başlayacağız. İyi bir takımımız var. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Elazığspor zorlu bir rakip. Biz kazanmaya oynayacağız. Doksan dakikanın sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

Eserdi “Maçta taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacak. Her iki takım taraftarlarının sağduyulu hareket edeceğine, maçın dostça geçeceğine inanıyoruz. Taraftarlarımızın sadece takımlarını teşvik edecek tezahüratlarda bulunmasını istiyoruz. İnşallah sahadan başarıyla ayrılacağız” şeklinde konuştu.

Bu arada Elazığspor resmi Internet sitesinde, Atatürk Stadı'nda oynanacak ve 17.00'de başlayacak maçın bilet fiyatlarının belirlendiği açıklandı. Kale arkası 3, maraton 7, kapalı tribün bileti ise 15 YTL’den satılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız