SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor da Hedef Büyük...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi süper bir yabancı sözü verdi, "Hedef Şampiyonluk" dedi.

***

Malatya şahlandı

Başkan Tanrıverdi, Süper Lig'de oynayan yabancı bir oyuncuyu alacaklarını söyledi Sarı-kırmızılı futbolcular taraftarlara Sivas'ı Olimpiyat Stadı'nda devirme sözünü verdi.

Malatyaspor'da sezon açılışı sırasında yaşanan coşku ve sevgi seli yönetimi harekete geçirdi. Başkan Hikmet Tanrıverdi, "Birkaç gün içinde Süper Lig'de forma giyen yabancı bir futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa bu Malatyaspor olacaktır" diye konuştu.

LİGE İYİ BAŞLAYACAĞIZ

Taraftarların sevgisinden etkilenen Malatyalı futbolcular ise herkesin büyük önem verdiği Sivasspor maçından galibiyetle ayrılma sözü verdi. Bu maçın büyük önem taşıdığını vurgulayan futbolcular, "Kazanırsak lige moralli başlayacağız. Taraftarımız için oynayıp Olimpiyat Stadı'ndan başımız dik ayrılacağız" ifadesini kullandı.

KİM BÜYÜK GÖRÜLECEK

Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Suat Kozluklu önemli maça çok az kaldığını ifade ederek, "Sivaslılar en çok taraftarın kendilerinde olduğunu söylüyordu. Olimpiyat Stadı'nda kimin taraftarının büyük olduğu görülecek. Biz sahada ve tribünde iddialıyız. Yeni transferlerle çok güçlendik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız