SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Dağılıyor!

A- A+ PAYLAŞ

Ara transferde kadro takviyesi yapılarak güçlendirilmek istenirken, bir futbolcu için para bulunamaması nedeniyle anlaştığı futbolcularla da sözleşme yapamayan Malatyaspor'da, transferi düşünülen futbolcuların yanı sıra mevcut oyuncular ve teknik heyetin de dağılma aşamasına geldiği bildiriliyor.

Malatyaspor'da Haşim Karadağ'ın başkanlığı döneminde yedeğin yedeği kaleci olarak kadroya katılan ve Malatyaspor'da kaldığı sürede sadece 20 dakika forma giyebilen ve daha sonra kentten ayrılan Eray Serbes'in, menajerliğini de yapan babası Mehmet Serbes'in söz vermelerine karşın alacağına karşılık "muvaffakatname" vermemesi ve kayıplara karışması yüzünden, kendileriyle anlaşılan 11 futbolcuyla Adıyaman maçı öncesi sözleşme yapılamamıştı. Kendilerine, 120 bin lira olan alacak iddialarına karşılık 80 bin lira önerilen ve kalanı için çek verilmek istenen Serbes'ler, bu parayı kabul etmeyip tamamını istedikten sonra Malatya'dan ayrılmışlardı. Daha sonra Elazığ'daki avukatlarını bahane eden Serbes'lerin bu konudaki iddialarının doğru olmadığının söz konusu avukat tarafından Malatyaspor kulübü yöneticilerine iletildiği öğrenildi.

Malatyaspor'un "darmadağın" olmasına yolaçan Eray Serbes'in ve menajeri olan babasının, çok kritik küme düşmeme mücadelesi öncesi Malatyaspor'a yaptıklarıyla ilgili çok değişik yorumlar yapılırken, bu kişilerin yarattığı kriz takımın tümüne sirayet etti. Takviye için alınması düşünülen ve Malatya'ya getirilen futbolcuların dışında, mevcut teknik kadro ve futbolcuların da Malatya'dan ayrılmayı düşündükleri bildirildi.

Öte yandan, Malatya Belediyesi'nin geçtiğimiz Cumartesi günü Malatyaspor'a vermesi gereken ve sorunu çözebilecek durumdaki çeklerin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatını yerine getirmeyen ve halen Malatya Belediyespor'la da aktif olarak ilgilenen bir kişi tarafından Salı gününe verileceğinin söylenmesinin de krizin en önemli nedenlerinden biri olduğu, bu çeklerin Pazartesi günü itibarıyla da Malatyaspor kulübüne ulaşmadığı öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız