SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Davası

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:46
Malatyaspor Davası
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da, “Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davası kapsamında sanıkların savunmalarına devam edildi.

Malatya 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 6 sanığın ifadesi alındı.

Eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve eski Malatyaspor Kulüp Başkanı İlhan Kavuk döneminde yönetimde görev alan Mahmut C., suçlamaları kabul etmeyerek parasal işlerle bir ilgisinin bulunmadığını savundu. Mahmut C., kulübe 20 bin TL bağış yaptığını da sözlerine ekledi.

Eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, eski Malatyaspor Kulüp Başkanı İlhan Kavuk ve eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Şevket Küçükaslan dönemlerinde yönetimde görev alan Muammer Ö., Malatya Belediye Meclis üyesi olması nedeniyle dönemin Malatya Belediye Başkanının telkiniyle yönetime girdiğini ifade ederek, parasal konularla bir ilgisinin bulunmadığını ve yönetimde özel bir görevinin olmadığını söyledi.

Hikmet Tanrıverdi döneminde yönetimde görev alan Mehmet D., futbol şube sorumlusu olarak görev yaptığını ve mali konularla hiçbir ilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Haşim Karadağ döneminde 1,5 ay yönetimde görev alan Osman B., iddianamede yer alan suçlamaları kabul etmeyerek 1,5 ay görevde kaldığını ve maddi konularla ilgisinin bulunmadığını savundu.

Haşim Karadağ ve İlhan Kavuk dönemlerinde yönetimde göre alan Ömür K., dönemin Malatya Belediye Başkanının telkiniyle yönetim kurulunda yer aldığını, maddi konularla ilgilenmediğini ifade etti.

Haşim Karadağ döneminde 5 ay yönetimde yer alan Mehmet Y. ise, yönetimde özel bir görevinin bulunmadığını söyleyerek yönetim kurlu toplantılarına, o dönemde Malatya Belediyesi Özel Kalem Müdürü olduğu için katılamadığını ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Duruşmaya, 5 Mart 2013 tarihinde devam edilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız