SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Defteri'ni Dürmüş!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig Takımları’ndan Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Haşim Karadağ basın toplantısı düzenledi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde Başkan Yardımcısı Orhan Kaya ve Mustafa Paşahan’ın da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Karadağ, ligin bitiminde görevi bırakacaklarını, şuan ki tek amaçlarının takımı lig de tutmak olduğunu söyledi. Karadağ, Malatyaspor’un iyi bir durumda olmadığını ifade ederek, “Bazı maçlarda beceriksizlik bazı maçlarda şanssızlık ve imkansızlıklar bizi bu duruma getirdi. İstanbul’da bazı arkadaşlar toplantı yapıyordu. Bu toplantıyı üzülerek izledim. Bu hafta Malatya’da oynanacak maça geleceğim, bir kişi istifa diye bağırsın ben bir dakika Malatya’da durmam. Bazı arkadaşlar, futbolcuların kontör alacak parası yok diye açıklama yapıyor. Biz göreve geldiğimiz dünden bu yana Futbol takımına 1 milyon 924 bin TL para dağıttık. 500 bin TL ise sadece pirim dağıttık. Bugüne kadar dağıtılan para 2,5 milyon TL’dir. Göreve geldiğimiz günden bu yana futbolculara vermiş olduğumuz para miktarı ortadadır. Ama bazıları çıkıyor seviyesizce açıklamalarda bulunuyor. Bunlar ayıp ve utanılacak konuşmalardır. Eğer futbolcu 70-80 bin TL para alıyor ve kontörü yoksa bunun sorumlusu Malatyaspor Yönetimi değildir.

Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye kimse sormuyor. Sadece devre arasında transfer izni alabilmek için 450 bin TL para harcadık. 792 bin TL’de sezon başında harcadığımız para miktarıdır.

Arkadaşlar, bütün hesaplarımız ortadadır. Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübün 18 tane dosyasını kapattık. Şu ana kadar takıma bir şey vermeyenler eleştiride bulunuyor. Eleştirsinler ama eleştirinin de bir sınırı olmalı. Haysiyetli ve şerefli eleştirilere biz her zaman açığız. Eğer ki, ben ve arkadaşlarım para vererek suç işlediysek, tamam suç işledik. Bu kulüp bugüne kadar nasıl geldi kimse sormuyor.

Devre arasında söz verip de, sözünde durmayanları kimse eleştirmedi. Ama yönetime gelince, Başkan Haşim Karadağ’a gelince seviyesizce eleştiriler var. Kimsenin şeref ve haysiyeti çarşıda, pazarda satılmıyor. Biz, buraya gelip zaman ve paramızı veriyoruz insanlar şerefimizle oynuyor. Ben 5 maç sonra Malatya’yı da verseler burada durmam. Ben istifa edip, gittim gökten vahiy mi inecek? Bugün bu kulübe zaman ve parasını veren insanlara bu seviyesizlikler yapılmamalı.

Biz göreve gelip bu kulübün parasını çalıp gitmedik. Çoluk çocuğumuzun rızkını getirip koyduk. Ama nedense bu takım hırsızlara değer veriyor. Gelin hep birlikte el ele verelim, bu takımı nasıl kurtaralım bunun için çaba gösterelim. Bizim şuan meselemiz bu olmalı. Artık yolun sonuna geldik. Yolun sonuna geldik. Biz, bu yönetimi gönderelim de, kulüpten nasıl faydalanalım çabasına girilmiş. Ben zaten 5 maç sonra devam etmeyeceğim. Biz, bazılarına kanıp geldik. Arkadaşlarımı da yaktım bu ateşte.

Biz, adamların makam ve mevkisine bakarak, tamam dedik. Geldiğimiz durum çok kritik, herkese büyük görevler düşüyor. Ben, bu takımın kurtulacağına inanıyorum. Bu şehrin üzerindeki ölü toprağını kaldırmamız lazım. Kim ne yapacaksa şuan yapmalı. Radikal kararlar almamız lazım. Şerif Fırat, Genel Koordinatörlüğe getirilmiştir. Takım, sezon sonuna kadar kampa alınmıştır. Artık, ne konuşacaksak 5 hafta sonra konuşalım. Bu takımın bütün sıkıntısı 5 milyon TL’yle çözülür. 5 milyon TL bu takıma çok görülüp, takımı kapatma yoluna gideceklerse bunu yapanlar utansın. Malatyalılar bunu bilsin ki, 5 milyon TL için bu takım kapatılmaz. Yarın 15 milyon TL verip, bu takımı bir üst lige çıkaramazlar.

Bazı dosyaların kapanması için takımı kapatmaya çalışıyorlarsa bunu da herkes bilsin. Ne şartlar olursa olsun bu sezonu bitireceğiz ve ben devam etmeyeceğim. 50 milyon Dolar para verseler daha da devam etmem. Maddiyatım değil, maneviyatım gitti. Kim göreve gelirse gelsin alın meydan. Ben, Malatyaspor defterini kapattım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız