SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Denizli'yi Dağıttı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Denizlisporu 4-1 mağlup etti. Abant Petro Kulüp tesislerinde oynanan maçta yeni transferlerden Taner rüzgarı esti. Sarı-kırmızılı takımın yeni gol umudu olan Taner, Denizlispor filelerine 3 gol bırakırken, ortaya koyduğu performansla teknik heyeti memnun etti.

27 Hazirandan itibaren yeni sezonun birinci etap hazırlık dönemini Bolu Abant'ta sürdüren Malatyaspor, ilk hazırlık maçını bugün süper lig ekiplerinden Denizlispor ile oynadı. Maç 17.30'da başladı.

Malatyaspor; Fevzi, İbrahim Kargbo, Hakan, Eren, Güngör, Toth Balasz, Mehmet Albayrak, Adnan, Okan, İgor ve Bilal'den kurulu ilk onbirle çıktı.

Sakatlıkları süren Mustafa Özkan, Mert Korkmaz, Bülent Akın, Ömer Erdoğan ile Mehmet Budak maç kadrosuna alınmadılar.

Malatyaspor, Denizlispor önünde ilk yarıyı 18.dakikada Bilal'in attığı golle 1-0 önde kapattı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar, ikinci yarıya çıkarken, yeni transferlerden Okan Yılmaz ile Adnan ve İgor'u kenara alıp, PAF takımından kampa dahil edilen Vedat, Ergün ile yeni transferlerden Taner’i oyuna soktu.

Denizlispor maçın 52 dakikasında Fernandez'in attığı golle durumu 1-1'e taşıdı. Bu golden sonra sahneye Malatyasporun yeni transferi Taner çıktı. Okan Yılmaz'ın yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan Taner, 75.dakikada penaltıdan attığı golle durumu 2-1 yaptı. Taner, ardından 80. ve 87. dakikalarda atığı gollerle Malatyasporu 4-1 lik galibiyete taşıdı.

Malatyaspor yönetiminin gol sorununu çözmek için Kayseri Erciyesspordan transfer ettiği Taner, ilk çıkığı maçta attığı 3 golün yanı sıra sergilediği futbolla teknik heyetten tam not aldı.

Malatyaspor'un, Denizlispor maçıyla birlikte 10 gün süren Bolu kampına son verdi.

Perşembe günü kamp yapılan Petro Kulüp tesislerinden ayrılacak olan Malatyaspor, karayoluyla İstanbul'a geçerek 2 günlük testler ve 2 gün sürecek izinden sonra ikinci etap hazırlık çalışmalarının turnuva bölümü için Almanya'ya gidecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız