SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Doğan'la Devam Edecek..

A- A+ PAYLAŞ

Kritik puan kayıplarıyla 18 takımlı Süper Ligin 17. sırasında yeralan Malatyaspor'da, Gençlerbirliği ile Adana'da oynanan ve 3-1 kaybedilen maçın ardından bir durum değerlendirmesi yapıldığı, özellikle Teknik Direktör Ziya Doğan'ın durumunun ele alındığı ve geç saatlere kadar süren değerlendirmenin ardından, Doğan'la "devam" kararı alındığı öğrenildi. Öte yandan, Malatyaspor'un Teknik heyetinden Antrenör Hayati Palancı ve Cemil Tonguç'un istifa ettikleri bildirildi.

YÖNETİM KURULU'NDA DEĞERLENDİRME..
Yönetim kurulunun İstanbul ve Malatya kanatlarından eş zamanlı olarak yapılan değerlendirme toplantısında, Ziya Doğan'ın durumunun değerlendirildiği belirtiliyor. Pazartesi akşam başlayan toplantıda, "Bütün sorumluluğu ben alıyorum. Bu takım ligde kalır.." diyen Doğan'la ilgili kararın "gece yarısından" sonra çıktığı bildirildi.

Malatyaspor'un ayrıca, içerisinde bulunduğu durum itibarıyla "radikal" bazı kararlar da alındığı, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin tüm karar yetkisini üzerine aldığı, ayrıca Başkan Vekili İlhan Kavuk'un da bu dönemde "sürekli takımın içinde olacağı" belirtildi.

İKİ İSTİFA..
Öte yandan, Malatyaspor'da Ziya Doğan'ın yardımcıları konumundaki antrenörler Hayati Palancı ve Cemil Tonguç'un istifa ettikleri haber alındı.

Palancı ve Tonguç'un istifalarını Teknik Direktör Ziya Doğan'ın "onayladığı", yönetimin bu konuya ilişkin açıklama yapacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız