SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Dönüş Yolunda..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor; Bolu, Almanya ve Finlandiya'da geçen hazırlık kampları dönemini tamamladı. Kafile, gece yurda dönüyor.. Cumartesi Malatya'da..

KAMP DÖNEMİ BİTTİ..
Malatyaspor, 27 Haziran’da başlayan 2005-06 sezon öncesi kampını tamamladı. Bolu Abant’ta 12 Temmuz’a kadar çalışan Malatyaspor, ardından Almanya’ya geçti. 19 Temmuz’da Almanya kampı tamamlanıp, Finlandiya kampına başlandı. 28 Temmuz’da bu kamp da sona erdi.

Malatyaspor, kamp süresince hazırlık karşılaşmaları oynadı ve bu maçlardan sadece birinde berabere kaldı, diğerlerini kazandı. Bolu’da Denizlispor’u 4-1 yenen sarı-kırmızılılar, Almanya’da düzenlenen turnuvada 2. lig ekibi Kickers Offenbach ile 3-3 berabere kalıp, 4. kümeden Aschaffenburg’u 5-0, Sloven 1.lig takımı FC Zenec’i 3-1 yendi. Malatyaspor, turnuvada averajla finali kaçırdı ve 3. oldu.

Finlandiya’da Süper Lig ekibi Lahti’yi 2-1, Turku’yu 2-0 yenen Malatyaspor, Rus Ümit Milli Takım Karması Akademia Moskova’yı 3-0'lık sonuçla geçti.

Malatyaspor, Perşembe günü öğlen yemeğinin ardından kamp yapılan Eerikkila tesislerinden ayrılacak. Frankfurt aktarmalı olarak İstanbul’a geçecek kafilenin gece geç saatlerde iniş yapması bekleniyor. Futbolcular Cuma gününü izinli geçirip, Cumartesi günü Malatya’da toplanacak ve antrenmanlara başlayacaklar. Malatyaspor, aynı gün İstanbul'dan Onur Air uçağı ile 11.45'te ayrılacak.

Bilindiği gibi Malatyaspor, sezonu 31 Temmuz Pazar günü açacak.

Cumartesi günü Malatya'ya gelecek olan kafile, havaalanında törenle karşılanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız