SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor ''Eksik'' Toplandı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İstanbul'da toplandı ve daha sonra Bolu'ya gitti. Bazı futbolcular daha sonra kampa katılacaklar. Bu arada başkan Hikmet Tanrıverdi de iddialı açıklamalarda bulundu..

BOLU KAMPI..
Önümüzdeki sezon için 1. dönem hazırlık kampını Bolu Petrokulüp Tesisleri'nde yapacak olan Malatyaspor'un teknik heyeti ve futbolcuların büyük bölümü, Pazartesi günü öğle saatlerinde Güneş Otel'de biraraya geldiler. Malatyaspor Kafilesi, daha sonra otobüsle Bolu'ya hareket etti.

Maazeretleri olan Toth, İbrahim Kargbo, Bilal, Ömer Erdoğan ve Serkan Bensol'un bu hafta sonuna kadar Bolu kampına katılacakları bildirildi.

Kendisiyle bugün Futbol Direktörü olarak sözleşme yapılan Selami Özdemir de, kampa gitti.

Malatyaspor'lu futbolcular, Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetimindeki hazırlık çalışmalarını Salı gününden itibaren başlatacaklar.

TANRIVERDİ'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR..
Öte yandan, Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi, iyi bir sezon geçirebilmek amacıyla takımı yeni transferlerle takviye ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini, bu yıl takımın ana iskeletinin oluşturulmasını hedeflediklerini, önümüzdeki yıl büyük transferlerle çıtayı yükselteceklerini söyledi.

Tanrıverdi, "Malatyaspor'un uzun vadeli hedefleri var. 3-4 yıl içerisinde, Türkiye'de büyük hedefler için mücadele eden bir Malatyaspor oluşturmayı hedefliyoruz. Mücadeledeki amaç, Türkiye liglerinde elde edilecek başarının en büyüğüne ulaşmak. Bunu Malatyaspor yapmalı diye düşünüyoruz. Zaten bir sloganımız var, Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa, o da Malatyaspor olacaktır, diye.

Bu yıl takıma yaptığımız takviyeler ve eksik duyulan yerlere yapacağımız yeni takviyelerle, ilk 10 içerisinde yeralacak, ancak üst sıraları zorlayacak bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu kadro, önümüzdeki yıllar büyük başarılar için mücadele edecek kadronun çatısını oluşturacak ve önümüzdeki yıl büyük transferlerle, büyük hedeflerin mücadelesini verecek bir Malatyaspor'u ortaya çıkaracağız.."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız