SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Eksiklerle..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Senkerik ve Johanson'un yanı sıra sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavisi süren Ulaç, hazırlık çalışmalarında yeralmıyorlar. Bu arada, transfer çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadığı, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Ligin ilk yarısının sona ermesiyle verilen 11 günlük iznin ardından 1. etap Malatya kampı ve hazırlık çalışmalarını 22 Aralık Cuma günü başlatan Malatyaspor'da, maazeret bildiren Johanson ve Senkerik'in yanı sıra İstanbul'daki muayenesinde sakat olduğu belirlenen Ulaç'ın yeralmadığı bildirildi. İki yabancı oyuncunun Çarşamba veya Perşembe günü Malatya'ya gelecekleri öne sürülürken, tedavisi süren Ulaç'ın ikinci etap Antalya kampına katılacağı bildirildi.

Bu arada, Malatyaspor'un kadroyu takviye etmek amacıyla sürdürdüğü transfer görüşmelerinden henüz bir sonuç çıkmadı. Malatyaspor'un teklif götürdüğü eski Fenerbahçeli futbolculardan Gaziantepspor'lu Mahmut Hanefi ve Sivasspor'lu Hakan Bayraktar'ın transferleri konusunda kulüplerinin pürüz çıkardığı öğrenilirken, Elazığspor'lu Erman Kılıç ve Altaylı Metin Depe konusunda da net bir durum olmadığı haber alındı.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, transferlerin bir an önce bitirilip futbolcuların kampa katılmaları isteğini yönetime ilettiği belirtilirken, yönetimin girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Bu arada, kadro dışı bırakılan oyunculardan Celil Sağır'ın İstanbul'da Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'la yaptığı görüşmenin ardından kulüp arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Celil'in, kulüp bulması halinde transferine onay verileceği bildiriliyor.

Öte yandan, Malatyaspor'un eski futbolcularından Fazlı Ulusoy'un Elazığspor'la, en son Konyaspor kadrosunda yeralan Ufuk Ateş'in ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la anlaştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız