SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Eksiksiz Çalıştı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'nın iddialı takımlarından Malatyaspor, kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde hazırlıklarını düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaparak sürdürdü. Antrenmana bütün futbolcular katılırken, babasının vefatı nedeniyle memleketi Tokat'a giden Eray da antrenmana katıldı. Diyarbakırspor maçında sarı kart cezalısı olan Serkan Bensol yer alamayacak.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan, ara transfer döneminde takıma yapılan takviyelerle güçlendiklerini söyleyerek, "Bunun semeresini ikinci yarının iki maçında farklı galip gelerek gördük" dedi. Malatyaspor'un çıkışının perçinlenmesi için ve zirveden inmemek için Diyarbakırspor maçının önemli olduğunu vurgulayan Orhan, taraftarlara seslenerek, Diyarbakırspor maçında tribünü doldurarak 90 dakika destek vermelerini istedi.

Orhan, Malatyaspor'a maddi yardım için valilik tarafından İş Bankası'nda açılan hesaba beklenen yardımın yapılmamasının kendilerini üzdüğünü de belirterek, "Eğer Süper Lig'e çıkacaksak, bu takıma maddi destek lazım. Herkes taşın altına elini koymalı" diye konuştu.

Öte yandan, Malatya İl Genel Meclisi toplantısında, Malatyaspor Kulübü için valilik tarafından başlatılan yardım kampanyasına meclis üyelerinin de katılması istendi. İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, takımın iyi bir hava yakaladığını ve Süper Lig yolunda ilerlediğini ifade ederek, "Biz de il genel meclisi üyeleri olarak açılan hesaba para yatırmak için çalışma başlattık" dedi.

Bu arada, Malatyaspor'un maçın Pazar gününe alınması yolundaki talebine yanıt gelmezken, maç biletlerinin de satışa çıkarıldığı, biletlerin açık tribün 5, maraton 10, Kapalı 20, VIP 30 YTL olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız