SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor, Elazığspor Birbiriyle Güzel"

0
Güncellendi - 2018-05-05 02:47:49
A- A+ PAYLAŞ

iralık olarak forma giydiği Spor Toto 1.Lig ekibi Tetiş Yapı Elazığspor’a veda eden Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, “Malatyaspor Elazığspor ile Elazığspor Malatyaspor ile güzel” dedi.

  Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un, Spor Toto 1.Lig ekibi Tetiş Yapı Elazığspor’a sezon sonuna kadar kiraladığı defans oyuncusu Murat Akça’nın bordu beyazlı ekiple olan sözleşmesi sona erdi. Akça, “Kendi açımdan çok verimli 4 aydı. Benim için çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Hepsinden Allah razı olsun. Sahada olduğum her dakika ve saniye takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hatalarımda olmuştur, iyi yaptıklarım da. Allah’a emanet olun, hakkınızı helal edin” paylaşımıyla Elazığspor’a veda etti.

  Akça’nın sosyal medyadan ayrılıkla ilgili yaptığı açıklama hem Elazığspor hem de Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar tarafından güzel temenniler aldı.

  Taraftarların sevgi gösterilerine karşı hem Elazığspor hem de Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giydiği iki fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Akça, “Malatyaspor Elazığspor ile Elazığspor Malatyaspor ile güzel” dedi.

  Akça, her iki takımın taraftarına teşekkür ederek, “O kadar güzel mesajlar aldım ki hem Malatyaspor hem de Elazığspor ailesi ve taraftarlarından. Her iki takıma da teşekkür ediyorum. Spor Toto 1.Lig’de Malatyaspor-Elazığspor karşılaşmasından sonra ‘Malatyaspor Elazığspor ile Elazığspor Malatyaspor ile güzel’ demiştim. İki takım arasındaki bu ezeli rekabet ve ebedi dostluk inşallah saygı çerçevesinde her zaman devam eder. Allah bana her iki takımın formasını terletmesi nasip etti. Bunun için çok mutluyum. İki takım inşallah Süper Lig’de de karşı karşıya gelirler. Biz kez daha çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (5 yıl önce)
    murat akça malatyaspor a inşallah geri dönersin..bsşarıların daim olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Kalite topçu ve adam
    0
    0
    Yanıtla
  • mhmt (5 yıl önce)
    ee !ne tarafa yöneldi Bu adam şimdi bonservisi nerde
    0
    0
    Yanıtla