SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Eski Yöneticilerinden Aydoğan Vefat Etti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski yöneticilerinden ve tüccar Doğan Aydoğan ile hemşehrimiz Doç.Dr. Hakkı Perk'in annesi vefat ettiler.

AYDOĞAN'IN VEFATI..
Malatyaspor eski yöneticilerinden Doğan Aydoğan, Cuma sabahı yaşamını yitirdi. Bir süreden beri Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kanser tedavisi gören Aydoğan, memleketi olan Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey beldesinde toprağa verildi. Çevresinde “Malatyaspor sevdalısı” olarak tanınan Aydoğan, 1990’lı yıllarda Malatyaspor yönetiminde görev almıştı.

5 Eylül 1944 Gündüzbey doğumlu Aydoğan, 3’ü erkek, 2’si kız olmak üzere 5 çocuk babası. Tüccar olan Aydoğan Fuzuli Caddesi’nde faaliyet gösteren ‘Doğan Züccaciye’nin sahibiydi.

Aydoğan’ın oğlu Metin Aydoğan Türk futbolunun yakından tanıdığı bir isim. Doktor olan Metin Aydoğan, Süper Lig’in FIFA kokartlı hakemlerinden. Metin Aydoğan (alttaki fotoğrafta beyaz gömlekli olan), ölüm haberini almasının ardından uçakla İstanbul’dan Malatya’ya geldi ve cenaze törenine katıldı.

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Metin Aydoğan’ı telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Tanrıverdi, Malatyaspor’a hizmetleri dokunan Aydoğan’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bu arada cenaze Gündüzbey Mezarlığı'na defnedilirken, taziyelerin Aydoğan’ın Sivas Caddesi’ndeki evinde kabul edildiği bildirildi.

DOÇ.DR. PERK'İN ANNESİ..
Öte yandan, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji ABD öğretim üyelerinden hemşehrimiz Doç.Dr. Hakkı Perk'in annesi Kadife Perk'in tedavi görmekte olduğu İstanbul'da vefat ettiği bildirildi.

Kadife Perk'in cenazesi Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazından sonra Battalgazi ilçesindeki Karababa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız