SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Eskişehirspor'la Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

Antalya kampını sürdüren Malatyaspor, burada "Bilyonercup" adıyla düzenlenen futbol turnuvasındaki üçüncü maçını Eskişehirspor'la oynadı ve 0-0 berabere kaldı.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

HAKEMLER: Okan Kılıçcı-Baki Yiğit- Murat Bozdağ

MALATYASPOR: Bora, Serkan (Dk. 45 Hakan Söyler), Ramazan, Metin Debe, Alper, Hakan Bayraktar (Dk. 60 Olcayto), Atilla Birlik (Dk. 44 Eray), Bülent Akın (Dk. 41 Mehmet Budak), Taner, Serdar Samatyalı (Dk. 46 Johanson), Mehmet Albayrak,

ESKİŞEHİRSPOR: Sinan, Koray, Zafer, Ulaş, Mustafa, Ayhan, M.Akif, Birol, Mahmut, İshak, Ferdi.

PUAN DURUMU..
Malatyaspor'un daha önceki iki maçında Şanlıurfa'yı 1-0 yendiği, Orduspor'a 2-1 yenildiği turnuvada, sarı- kırmızılı ekibin bulunduğu gruptaki son puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1.Eskişehirspor 4 2 1 1 4 3 7
2.G.Bld. Spor 3 1 2 0 5 3 5
3.Malatyaspor 3 1 1 1 2 2 4
4.Orduspor 3 1 1 1 3 4 4
5.Şanlıurfaspor 3 0 1 2 3 5 1

4 GRUPTAKİ TURNUVA..
Bilyoner.com sponsorluğunda 5-19 Ocak 2007 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Bilyoner.com CUP’ta toplam 21 takım mücedele ediyor. Topkapı Palace, Titanic, Miracle ve Kervansaray otellerinin sahalarında oynanan turnuvada, Malatyaspor'un son maçı 14 Ocak Pazar Günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la. Her gruptan ilk iki sırayı alan takım, bir üst turda mücadele hakkını elde edecek.

Turnuvaya katılan takımlar ve grupları ise şöyle:

* GRUP 1
TARSUS İD.YURDU
KIRIKKALESPOR
MARDİNSPOR
G.BIRLİĞİ OFTAŞ
SAMSUNSPOR

* GRUP 2
DİYARBAKIRSPOR
KARŞIYAKA
TÜRK TELEKOM
KASIMPAŞA
SARIYER

* GRUP 3
ESKİŞEHİRSPOR
ORDUSPOR
GAZİANTEP BLD.SPOR
MALATYASPOR
ŞANLIURFASPOR

* GRUP 4
İSTANBULSPOR
ALTAY
ELAZIĞSPOR
ADANA DEMIRSPOR
BOLUSPOR
ALANYASPOR

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız