SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Farklı Kazandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, sezon açılış maçında Fatih Karagümrükspor’u ağırladı. Karşılaşmanın her iki yarısında başarılı bir futbol oynayan Malatyaspor, ilk yarıda Taner’in 2 golüyle devreyi önde kapadı. İkinci yarıda Atilla Birlik’in ayağından gelen gol sonucu belirledi. Karşılaşmayı 2 bin 500 dolayında taraftar izledi. Açılış törenleri nedeniyle maç saat 21.00’de başladı. Bu maçta, hakemliği bırakan Turgay Şaşmaz'ın jübilesi yapıldı.

HAKEMLER: Turgay Şaşmaz (Dk. 15 Zafer Demir), Onur Aksoğan, Turgay Demir, 4. hakem Ata Yıldırım.

MALATYASPOR: Şenol Karagöl (46 Bora), Mehmet Budak,Ramazan Kahya, Recep Asil (46 Serdar), Şenol Yavaş, Hakan Söyler (46 Ulaç), Uğurtan Çepni (46 Serdal), Celil Sağır (67 Eray), Taner Demirbaş (67 Atilla), Zdenek Senkerik (80 Mehmet Albayrak), Sebastian Johansson.

YEDEKLER: Bora Körk, Serdal Boyraz, Aytaç Ak, Ulaç Çağlayan, Serdar Samatyalı, Eray Er, İlhan Var, Effa Owana, Mehmet Albayrak, Atilla Birlik.

KARAGÜMRÜK: Serkan Erbay, Onur Parlak (46 Sezgin), Adem Alkurt,Erol Yükseler, Gürkan Saatçioğlu, Bülent Taş (62 Cengiz), Galip Güzel, İsmail Temur (46 Uğur), Mesut Göksel, Olcay Doğru, Ali Kafadar (46 Hakan).

YEDEKLER: Yılmaz Kahramanoğlu, Sezgin Bektaş, Uğur Kaplaner, Kürşat Uğurlu, Hakan Yıldız, Yılmaz Aslan, Cengiz Yolasığmaz.

GOLLER: 8 ve 13 Taner, 74 Atilla Birlik.

8. dakikada Malatyaspor 1-0 öne geçti. Senkerik sağdan çizgiye inip ortaladı, Taner kale ağzında ayağıyla topu filelere bıraktı.

13. dakikada fark ikiye çıktı. Birinci goldekine benzer pozisyonda Mehmet Budak sağdan çizgiye inip kesti, Taner bu kez kale önünde kafayla topu ağlara bıraktı.

29. dakikada Johansson’un soldan geliştirdiği atakta Senkerik bekletmeden vuruş denedi, top üstten dışarı çıktı.

62. dakikada korner atışından seken topu izleyen Johansson’un şutu yandan dışarı çıktı.

65. dakikada kalecinin kalesinde olmadığını gören Taner ceza alanı dışından sert vurdu, top direği yalayarak auta çıktı.

74. dakikada Serdar Samatyalı’nın pasını penaltı noktası berisinde kontrol eden Atilla düzeltip kalecinin yanından topu filelere bıraktı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu sonuçla bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız