SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Finlandiya'ya Geçti..

A- A+ PAYLAŞ

Almanya kampını tamamlayan Malatyaspor'un, Finlandiya'nın Helsinki kentine geçtiği bildirildi. Bu arada, kampın son döneminde Nürnberg Konsolos Yardımcısı ziyaret ederken, başkan Hikmet Tanrıverdi, katıldıkları turnuvaya katkı sağlayanlara plaket verdi.

ALMANYA KAMPI TAMAMLANDI..
Malatyaspor, Almanya kampını tamamladı. Geçen Salı günü İstanbul’dan Frankfurt’a gelip kamp yaptığı Aschaffenburg’daki Villa Marburg Oteline yerleşmişti. Malatyaspor burada hazırlık çalışmalarının yanı sıra turnuvada üç maç oynadı. Kickers Offenbach ile 3-3 berabere kalan, SV Viktoria Aschaffenburg’u 5-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, averajla grup ikincisi oldu. Son maçında Sloven FC Zenec’i 3-1 yenen Malatya, turnuvayı üçüncü bitirdi. Turnuvada birinciliği Darmstad’ı penaltı atışlarıyla geçen Offenbach kazandı.

Kafile Salı günü TSİ 10.00’da Finlandiya’ya uçtu.Helsinki’de kamp yapacağı Milli Takım Tesisleri’ne yerleşecek olan Malatyaspor, 1 haftalık kamp süresince burada da özel maçlar oynayacak.

Üstteki fotoğrafta; Malatyaspor'un Almanya kamp kadrosu..

FİNLANDİYA'YA GECİKMELİ VARIŞ..
Kafile, Lufthansa Havayollarının gecikmeli kalkışı nedeniyle, Helsinki’ye planlanandan 45 dakika geç vardı. Eerikkila olarak bilinen Finlandiya Milli Takım Tesislerine yerleşen Malatyaspor, saat 19.00’da bir antrenman yaptı.

Finlandiya ile Türkiye aynı saat diliminde yer alıyor. Helsinki’ye gündüz saatlerinde yağmur yağdı.

Malatyaspor, Finlandiya’da özel maçlar oynayacak. Bu maçların programı henüz kesinleşmedi.

TANRIVERDİ'DEN PLAKETLER..
Bu arada, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Aschaffenburg’da düzenlenen turnuvanın son maçında, organizasyonu yapan Viktoria Aschaffenburg takımının başkanı Herbert Euler, sponsorlardan Villa Marburg otelinin sahibi Werner Wenzel ve Malatyaspor’un iştirakinde önemli rol oynadığı belirtilen Kastamonulu işadamı Mehmet Çelikkıran’a plaket verip, teşekkür etti.

Aschaffenburg Başkanı Euler, Malatyaspor’u burada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ortadaki fotoğrafta; Wenzel (soldan ikinci), Euler (Wenzel’in yanında), Malatyaspor Avrupa Sorumlusu Halil Üstündağ, Çelikkıran (sağ başta) görülüyor.

KONSOLOS MUAVİNİN ZİYARETİ..
Öte yandan, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosluğu’nda Muavin Konsolos olarak görev yapan A. Eser Torun ( alttaki fotoğrafta sağdan üçüncü) Malatyaspor’un kamp yaptığı Villa Marburg Oteli’nde bir ziyarette bulundu.

Torun, Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve Sportif Direktör Selami Özdemir ile bir süre sohbet edip, sarı-kırmızılı ekibi Almanya’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uçar ve Özdemir, Torun’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız