SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor FK'da Bir İmza

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:46
Malatyaspor FK'da Bir İmza
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü, Bozüyükspor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut’u 2 yıllığına renklerine bağladı. Transferle ilgili olarak Nurettin Soykan Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene Malatya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’de katıldı.
  
İmza töreninde bir konuşma yapan Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, Malatyaspor Futbol Kulübü olarak Eren Görür’den sonra Hacı Mustafa Karabulut’u da renklerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dış transfer çalışmaları kapsamında Hacı Mustafa Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Özer, “Hacı Mustafa Karabulut 24 yaşında orta saha mevkiinde görev yapıyor. Boyüzükspor’dan transferimiz. Kendisiyle iki yıllık anlaşma yaptık. Kendisinden takımımıza üstün katkılar bekliyoruz” dedi.
  
Malatya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise, Malatyaspor Futbol Kulübüne her anlamda destek olmak amacıyla takımın yanında olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Hacı Mustafa Karabulut’un transferi dolayısıyla buraya geldik. Biz her anlamda Malatyaspor Futbol Kulübü’nün yanındayız. Ben öncelikle nazik davetlerinden dolayı kulüp başkanımız Ertan Mumcu’ya teşekkür ediyorum. Bizde manevi desteğimizi hissettirmek ve Malatyaspor’un yeni sezonda yapacağı maçlar ve her türlü faaliyetlerinde yanında olacağımızı, desteğimizi devam ettireceğimizi ifade etme adına imza töreninde kulübümüzün yanında olduk. Bizim sporla çok fazla birlikte olmadığımız ifade edilse de, toplumun her kesiminden insanlarla birlikteyiz. Zira biz halkın içerisindeyiz. Spor camiası da oldukça geniş. Malatya’yı temsil adına Malatya’nın spora verdiği önem adına Malatyaspor’un ayrı bir yerinin olduğunu düşünüyorum. Malatyaspor’un güçlü olması, futbol olarak hep gündemde olması ve önde olmasını arzu ediyoruz. Malatyaspor’un hem yönetici kadrosu hem de taraftarlarıyla mutlaka iş birliği ve diyalog içinde olmamız gerektiğini düşündüğüm için kulübümüzle her zaman birlikte olacağız.”
  
Malatyaspor Futbol Kulübü’nün yeni transferi Hacı Mustafa Karabulut ta, büyük bir camiaya geldiğini kaydederek, Bank Asya 1. Lig’e çıkmak istediklerini söyledi. Genç orta saha oyuncusu, Bank Asya 1. Lig’e çıkmak istediklerini belirterek, “Ortak bir amacı olan, başarıyı hedefleyen ve amaca ulaşmak isteyen bir takım olması nedeniyle Malatyaspor Futbol Kulübü ile anlaştım. İnşallah bu sezonu iyi bir şekilde geçirip, herkesin desteğiyle hedefimize ulaşmak istiyoruz. Büyük bir camiaya geldim ve bu camiaya yakışır bir sezon olması için elimden geleni yapacağım. Bank Asya 1. Lig’e ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
  
Yapılan konuşmaların ardından Hacı Mustafa Karabulut, kendisini Malatyaspor Futbol Kulübü’ne 2 yıllığına bağlayan imzayı attı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız