SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor FK'nin Grubu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:11:07
Malatyaspor FK'nin Grubu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig’de gruplar belli oldu. Malatyaspor Futbol Kulübü, beyaz grupta mücadele edecek.
 
Spor Toto 2. Lig’de 2012-2013 sezonunun grupları belli oldu. Buna göre Malatyaspor Futbol Kulübü, beyaz grupta mücadele edecek. 
 
Beyaz Grup’ta yer alan takımlar şöyle;
 
“Konya Torku Şekerspor, Kızılcahamamspor, Beypazarı Şekerspor, Alanyaspor, Balıkesirspor, İnegölspor, Ofspor, Denizli Belediyespor, İskenderun Demirçelikspor, Bayrampaşaspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Altay, Tokatspor, Körfez Futbol Kulübü.”
 

DEĞERLENDİRME..
Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüp yöneticilerinin katılımıyla Ankara'da gerçekleşen kura sonuçlarına göre Malatyaspor Futbol Kulübü'nün Beyaz Grup'ta mücadele etmesini AA muhabirine değerlendirdi. 
     
Çekilen kuranın sonuçlarının hem Malatya hem de kulüpleri açısından hayırlı olmasını dileyen Özer, ''Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine iddialı takımlar kulübümüzün de içinde bulunduğu Beyaz Grup'ta toplandı'' değerlendirmesinde bulundu. 
     
Hedeflerinin ilk 5 olduğunu daha önce açıkladıklarını hatırlatan Özer, ''Bu grupta hedefimize ulaşabilmek adına elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. İnşallah başarılı oluruz'' dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız