SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 'Formalite' İcabı!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor'da, Belediye Vanspor maçının taktik çalışması yapılırken, alt yapıdan 4 futbolcunun profesyonel takım kadrosuna dahil edileceği açıklandı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Malatyaspor Genel Menajeri Cem Yücel, Elazığspor maçına genç futbolcuların sadece bir kere yaptığı ter idmanıyla çıktığını ifade ederek, "Elazığspor maçı öncesi yaşadığımız sıkıntılar ortadaydı. Sadece bir ter idmanıyla gençlerimiz karşılaşmaya çıktı. Çok iyi bir mücadele örneği sergiledik" dedi.

Yücel, Belediye Vanspor maçı hazırlıklarının sürdürüldüğünü ifade ederek, "Gençlerimiz bir haftadır birlikte çalışıyor. 14 profesyonel futbolcu ile Elazığspor maçına gitmiştik. Cuma günü 4 futbolcuyu daha profesyonel takıma dahil edeceğiz. Bu saatten sonra kaybedeceğimiz bir şey yok. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Malatya ve Malatyaspor'u temsil edeceğiz. Onurlu mücadelemizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Yücel ayrıca, Malatyalı gençlerin kendilerini göstermeleri ve daha iyi yerlere gelebilmeleri açısından bu durumunda bir şans olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız