SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Galatasaray'a Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da, 17 Ocak Cumartesi akşamı İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak ve 19.00'da başlayacak olan Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıkları sürüyor.

Sarı-kırmızlı futbolculara verilen bir günlük iznin ardından hazırlıklara başlayan futbolcuların istekli ve hırslı oluşları gözlerden kaçmadı. Taktik ağırlıklı bir çalışma yapan takımda Mahmut Acar’ın sakatlığının devam ettiği belirtildi.

Antrenman sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Malatya halkında bir durgunluk olduğunu ve bu durgunluğu gidermek amacıyla çeşitli açıklamalarda bulunduklarını söyledi.

Malatyaspor için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini belirten Hamzaoğlu, “İnşallah bundan sonraki süreç hepimiz için iyi olur. Biz takım olarak elimizden geleni yapıyoruz ancak, belirli bir noktadan sonra bizimde yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Şuanda transfer bile yapamıyoruz. Bu konuda şehrin ileri gelenlerinin takıma destek vermesi şart” dedi.

Kişilik itibariyle zorluklardan kaçan bir insan olmadığını belirten Hamzaoğlu, “Daha önceden de söylediğim gibi biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ancak, ikinci yarıda bu takımın bir yerlere gelmesini istiyorsak bir an önce transferleri yapmamız şart. Bunun yanında takımda bulunan üç futbolcunun da gitmesi gündemde. Bunun engellenmesi için destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Takımın forvet oyuncusu Ergün ise, Galatasaray maçına ayrı bir motivasyon ile hazırlandıklarını ifade ederek, “Bu maçlar kendimizi göstermek açısından da önemli maçlar. Biz sahaya çıkıp, elimizden geleni yapacağız. Galatasaray güçlü bir rakip ancak, biz de teslimiyetçi bir futbol oynamayacağız” dedi.

Genç futbolcu Mert de, takımda yeni şans bulduğunu ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız