SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Gaziantep B.B. İle Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, aynı grupta yeraldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile İnönü Stadı'nda hazırlık maçı oynadı.. Sarı- kırmızılılar karşılaşmayı 19. dakikada Celil'in serbest vuruştan attığı golle 1-0 kazandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Malatyaspor, Serdar Samatyalı'nın ayağından bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı. Karşılaşmada hakemliği bırakan Kazım Aydoğan jübilesini yaptı ve 10. dakikada görevi Suat Aslanboğa'ya devretti. Stadda 2 bin dolayında taraftar vardı. Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, karşılaşmayı eski başkan vekili İlhan Kavuk'la yan yana izledi. Samsunspor'dan transfer edilen Celil, sahaya kaptan olarak çıktı. Bu arada, önceki gün antrenmanda kalp krizi sonucu ölen Elazığspor'lu Gökmen için karşılaşmanın başında, 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Bir grup taraftar, saygı duruşu sırasında "Gökmen Ölmedi, Kalbimizde Yaşıyor" diye tezahürat yaparken, maçın oynandığı sırada bu kez Elazığspor kulübü aleyhine "bildik" tezahüratlarını sürdürdüler.

...

İlk yarıdaki kadrolar şöyleydi:

HAKEMLER: Kazım Aydoğan (Dk. 10 Suat Aslanboğa), Şener İnal, Öner Fırat, 4. hakem Emrah Akbaş.

MALATYASPOR: Bora Körk (Dakika 46 Şenol Karagöl), Mehmet Budak (65 Aytaç Ak), Ramazan Kahya, Recep Asil (80 Mehmet Albayrak), Şenol Yavaş (60 Eray), Hakan Söyler (46 Ulaç), Atilla Birlik (68 Effa), Celil Sağır (46 Serdar Samatyalı), Taner Demirbaş (46 Senkerik), Toth Balazs (50 Serdal Boyraz), Sebastian Johansson (74 İlhan Var).

GAZİANTEP B.ŞEHİR BELEDİYE: Eser (46 Halit), Tuna (63 Ali Kemal), Hasan (81 Ali Keleşoğlu), Süleyman, Sezgin, Osman, Serkan (46 Ali Küçükkaynak), Bilal, Ömer, Türker (41 Aydın), Yertek.

7. dakikada Mehmet Albayrak sağ çizgiden inip ortaladı, iyi yükselen Taner kafayı vurdu, kaleci Eser yerden kaleye giden topu köşeden tokatla çeldi. Yetişen savunma tehlikeyi savuşturdu.

19. dakikada Malatyaspor öne geçti. Atilla Birlik’e yapılan serbest atışı Celil kullandı. Kaleye 20 metre mesafeden kazanılan atışı Celil plase bir vuruşla kalecinin solundan filelere bıraktı. Celil gol sonrası yedek kulübesine koşup sevincini Teknik Direktör Hikmet Karaman ile paylaştı.

27. dakikada Taner ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalıp vurdu, Eser önledi, Taner atağı devam ettirdi, açıyı daraltan Eser ikinci bir müdahaleyle yine gole izin vermedi.

31. dakikada Mehmet Budak’ın ortasına Celil boş durumda yükseldi, ancak kötü bir vuruş yapınca top kalecide kaldı.

39. dakikada Ömer’in pasıyla hareketlenen Yertek, topu sağa çekip sert vurdu, top üstten dışarı çıktı.

44. dakikada Osman’ın serbest atışını Bora karşıladı.

72. dakikada Osman’ın sol ayağıyla 25 metreden attığı falsolu şutu Şenol yumrukla kornere attı.

73. dakikada Malatyaspor bir penaltı atışından yararlanamadı. Senkerik, ceza alanında Sezgin ve Süleyman’ın arasında kalıp yere düştü. Kazanılan penaltıyı Serdar Samatyalı kullandı. Kaleci Halit topu tokatla kornere attı.

80. dakikada Senkerik sağdan ceza alanına girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu Halit çeldi. Karşılaşma 1-0 sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız