SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Gecesi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor kulübüne katkı amaçlı olarak İstanbul’da bir gece düzenlendi. Geceye AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan, çok sayıda Malatyalı işadamı, bazı sanatçılar ile davetliler katıldı.

Gecede ilk konuşmayı yapan Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, takımın bugün itibariyle büyük sıkıntı içerisinde olduğunu belirterek, “ Sivil Toplum Kuruluşlarından da destek bekliyoruz. Bir takımın ligde tutunabilmesi için en az 5 trilyon lira, şampiyonluk mücadelesi için de 10-15 Trilyon liraya ihtiyacı vardır. Biz yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen yönetim olarak takım için 2.5 trilyon lira harcadık.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, Malatyaspor’a her zaman desteklerinin olduğunu ve olmaya da devam ettiğini belirtti.

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz ise Malatya’yı sağlık, eğitim, turizm alanında 1. lige yükseltmek için çaba gösterdiklerini, bu kapsamda sağlık alanında 800 yataklı hastahanenin temelinin önümüzdeki yıl atmak istediklerini belirterek, “ Malatyaspor’u da 1. lige çıkartmak için hep birlikte çalışmalıyız. Biz kulübün 20 trilyon lira olan vergi borcunun düşük faizlerle 10 yılda ödenmesi için yasa çıkarttık. Malatyaspor’a 2.Lig yakışmıyor. Bu arada Malatya’ya 2 takımda fazla. Tek çatı altında toplanılmalıdır. Malatya Belediyespor takımın alt yapısını oluşturmalıdır. Böylece Malatyaspor’u daha da güçlendiririz. Bir de Orduzu Pınarbaşı bölgesinde bir arazinin benzin istasyonu yapılması ve kulübe akar sağlanması için Malatyaspor’a vereceğiz inşallah” dedi.

Konuşmaların ardından birçok sanatçı konser verdi. 24.00 sıralarında biten gecenin sonunda konuşan kulüp başkanı Karadağ, katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. Karadağ, 2. yarıda takıma katkı sağlamak üzere Nijeryalı 3 futbolcunun İstanbul'a getirildiğini de sözlerine ekledi.

Bu arada, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün, Malatya Şehir Tiyatrosu açılış töreni, Ömer Faruk Öz dışındaki Malatya milletvekillerinin de TBMM'deki İnönü Üniversitesi kadro yasa teklifi görüşmeleri nedeniyle geceye katılamadıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız