SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Gerede'de Hazırlanacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Ankara'da Altay'la oynayacağı play-off maçına Bolu- Gerede Esentepe'de hazırlanacağı, futbolcuların Salı günü kamp yerinde buluşacağı öğrenildi. Yeni teknik direktör Metin Yıldız'la Salı günü sözleşme yapılması beklenirken, görevden ayrılan İsmail Kartal da karşılıklı görüşerek sözleşmesini feshettiklerini söyledi.

YILDIZ VE YÖNETİCİ ÇELİŞKİSİ..
Play-off öncesi kendisiyle anlaşıldığı belirtilen Metin Yıldız, ER TV'de yayınlanan röportajında, Malatyaspor'la 2 maçlığına değil, 1 yıllığına anlaşacağı ifadesinde bulunurken, TV Malatya'da teknik direktör konusunda açıklamalar yapan Basın Sözcüsü Serkan Birer'in anlaşma süresi olarak 2 yıl ifadesi dikkat çekti.

Bu arada yine ER TV'de görevden ayrılması ile ilgili soruları yanıtlayan İsmail Kartal ise, Pazar gecesinden itibaren tarafların farklı tutumları, "Görevine son verildi", "İstifa etti", "Ben istifa etmedim" şeklinde yansıyan Malatyaspor serüveninin son noktasını, "karşılıklı görüşerek ayrılma" şeklinde ifade etti. Kartal, görev yaptığı sürece yönetimle, basınla ve taraftarla, ayrıca Bülent Akın dışında futbolcularla herhangi bir sorunun olmadığını iddia etti.

YILDIZ'A SORULAR VE YANITLARI..
Öte yandan, TV Malatya'nın sorularını yanıtlayan Metin Yıldız'a yöneltilen sorular ve yanıtları şöyle:

SORU: Öncelikle hayırlı olsun..
YILDIZ: Teşekkür ederim. Yalnız imza atmış değilim, yarın netlik kazanacak. Yarın sizlere daha net bilgiler aktarırız.

SORU: Malatyaspor Play-off'a kilitlendi sizde bugün takımın başına geçtiniz. Neler söyleyeceksiniz ?
YILDIZ: Malatyaspor Süper Lige yükselmek için büyük mücadele verdi. Fakat bu pozisyonu ile play-off oynayacak. İyi bir kadromuz var. Tabii zaman çok kısa ama bu şansı en iyi şekilde kullanıp herkesin beklediği sonucu almak istiyoruz.

SORU: Malatyaspor'u play-off maçlarına hazırlarken hangi konu üzerine yoğunlaşacaksınız ?
YILDIZ: Şimdi zaman çok kısa. Takım için deki durumu bir hafta içerisinde tespit edip bunlar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıp maçları oynayacağız.

SORU: Play-off grubunu nasıl değerlendiriyorsunuz, ilk maçımızı Altay ile oynayacağız?
YILDIZ: Şimdi 2 tane final maçı . Rakibin kim olduğu önemli değil. Önemli olan Malatyaspor'un neler yapacağı ve sahaya ortaya koyacağı durum. Kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman istediğimiz sonuçları alacağız diye düşünüyorum.

SORU: 2 oyuncu kadro dışı bırakıldı bunlarla ilgili neler söyleyeceksiniz ?
YILDIZ: Şimdi resmi olarak anlaşmış değilim. Yarın netlik kazanacak. Dolayısıyla yönetimin almış olduğu karar. Bundan önce gelişen olayları tabii ki bilemem. Ben bundan sonrası için neler yapılması gerektiğine karar verip onun üzerinde çalışacağım.

SORU: Malatyaspor camiasına mesajınız var mı ?Z
YILDIZ: Ben uzun yıllar evvel Malatyaspor'da futbol hayatımın 2 yılı geçti. Malatya'da ayrı bir yerim olduğunu biliyorum ama bir teknik adam olarak da o güzel günleri yaşatmak istiyorum

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız