SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Gibi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon başında yaşadığı sorunları "aynen" yaşayan Kocaelispor'un "tükenme" noktasına geldiği belirtiliyor.

İşte, Hürriyet Gazetesi'nde "Kocaelispor tükenme noktasında" başlığıyla yayınlanan haber..

"Bir dönemler birinci ligde fırtına gibi esen ve üç büyükler olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da korkulu rüyası olan Kocaelispor tükenme noktasına geldi.

Bir sezon tutunabildiği Süper Lig'den düşen ve Bank Asya Birinci Ligi'nin ilk haftasında Buca deplasmanında yeni transferlere lisans çıkaramadığından sahaya apar topar profesyonel yapılan genç oyuncularını süren Kocaelispor'da belirsizlik hala sürüyor. Yeni transfer edilen, ancak lisans çıkaramayan 15 futbolcunun da her an kenti terdkedebileceği belirtiliyor.

MEVCUT BIRAKMIYOR, YENİSİ GELMİYOR

Bank Asya Birinci Ligi'nde şampiyon olduğu sezon Kulüp Başkanı olan Serhan Gürkan'ın tüm çabalarına rağmen gerekli maddi desteği bulamadı. Kişi başına düşen gelirle Türkiye'nin en sengin ili ve sanayi kenti Kocaeli'de Kocaelispor'a sanayici ve belediye de desteği kesti. Süpher Ligde 3 teknik adam değişikliğine rağmen takım ligden düşmesine rağmen aynı yönetim yola devam etti. Sezon başlamadan yapılan genel kurul öncesi "Bıraktım" diyen Başkan Serhan Gürkan'ın daha sonra yeniden aday olması, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlığın ardından yine "Bıraktım" deyip tekrar vazgeçmesi kafaları iyice karıştırdı. Olaganüstü genel kurul kararı alınan ve bu hafta sonu kongreye gidilecek olan Kocaelispor'da bu gelişmelerden sonra kimse yönetime talip olmak istemiyor.

YENİ TRANSFERLER DAĞILIYOR

Geçtiğimiz sezondan Federasyona başvuran futbolcu ve teknik adamlara yaklaşık 7 milyon TL borcu bulunan Kocaelispor, bu parayı lig öncesi ödeyemediği için yeni transfer edilen 15 futbolcusuna lisans çıkaramadı. Geçtiğimiz hafta depsalmanda Busaspor ile oynanan ligin ilk maçında da bu nedenle lisanslar çıkarılamayan 15 futbolcu oynatılamazken, Buca karşısında tutunamayan ve apar topar profesyonel yapılan gençler de sanadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Kocaelispor'un yeni transferlerinin tamanının da bugün toplantı yapacakları ve kentten ayrılmayı düşündükleri öğrenildi.

MUAMMER ÇELİK ÇABALIYOR

Kocaelispor'un Serhan Gürkan ile anlaşamadığı için yönetimden ayrılan ve birbirlerine karşı sert açıklamalarda bulunan eski yönetilerinden Muammer Çelik'in alacağı olan eski futbolcularla görüşerek alacaklarının büyük bir bölümünü ileriki tarihlere ertelemesini istediği öğrenildi. Muammer Çelik'in borçların dörtte üçünü ileri tarihe ötelemeyi başarması halinde bu haftaki genel kurulda hazırlayacağı liste ile yönetime talip olabileceği konuşuluyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız