SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Giresun Yolcusu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü Giresunspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak ve gece yola çıkacak. Malatyaspor'da Hakan Söyler ve Mahmut Acar'ın sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayacakları öğrenildi. Bu arada bir taraftar, kulübe 5 bin Euro bağışladı.

SON ANTRENMAN..
Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Malatyaspor, 3 puanı hedeflediği Giresun maçı için Perşembe günü Teknik Direktör Ömeroviç yönetiminde çalıştı. Antrenmana sakat olan Hakan Söyler ve Mahmut Acar katılmazken, Turgay ve Güngör ise düz koşu yaptılar.

Malatyaspor'un bu maçla ilgili son antrenmanı Cuma günü saat 13.00'de Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapacağı bildirildi.

Teknik Direktör Ömeroviç'in belirleyeceği maç kadrosunun Cuma akşamı Malatya'dan uçakla İstanbul'a gideceği, geceyi havaalanı yakınındaki bir otelde geçireceği, Cumartesi sabahı da İstanbul'dan uçakla Samsun'a geçeceği bildirildi. Samsun'dan karayoluyla Ordu'ya gidecek olan Malatyaspor, Cumartesi gecesini bu kentteki Balıktaşı Oteli'nde geçirecek. Sarı-kırmızılı kafile, Pazar günü karayoluyla Ordu'dan Giresun'a gidecek.

Bu arada, Malatyasporlu futbolculara, 2-0'lık Kartalspor maçı galibiyet priminin dağıtıldığı bildirildi.

5 BİN EURO BAĞIŞ..
Öte yandan Kent Kuru Temizleme ve Alperen Emlak firmalarının sahibi işadamı Ayhan Aydaş Malatyaspor’a 5 bin Euro bağışladı.

Aydaş, Malatyaspor’un başarılı olması için her Malatyalının elinden geleni yapması gerektiği düşüncesiyle bağışta bulunduğunu belirterek “Hepimiz gücümüz nispetinde yardımcı olursak Malatyaspor sıkıntı yaşamaz ve arzulanan başarıları elde eder” diye konuştu.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada işadamı Aydaş’a teşekkür etti. Cengiz “Sayın Aydaş’a duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu davranışının herkese örnek olmasını diliyoruz. Bu tür yardım ve destekler yönetim kurulumuzun çalışma şevkini daha da arttırıyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız