SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Güçlükle: 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. ligdeki ilk maçını deplasmanda oynadığı Diyarbakır DİSKİ maçında 0-0'lık skorla puan çıkarmayı başardı. Ev sahibi takımın bin dolayında taraftarına karşın, Malatyaspor 75 dolayında taraftarının desteğiyle mücadele etmeye çalıştı. Sorunlu bir dönem yaşayan ve kadrosunu takviye edemeyen Malatyaspor, ligin ilk maçında sergilediği performansla lige hazır olmadığını gösterirken, rakibi karşısında mağlubiyetten kurtuldu. Ev sahibi ekip 4-5 net gol pozisyonunu değerlendiremezken, Malatyaspor'un bir topu direkten döndü. Pazartesi günü Celil'i kadroya katmak üzere son bir görüşme yapacak olan Malatyaspor'un, transferin son günlerinde özellikle hücum hattını takviye etmemesi halinde ligde zor günler yaşayacağı değerlendiriliyor.

STAD: Diyarbakır Atatürk,

HAKEMLER: Zafer Koçbay, Mustafa Köseoğlu, İzzet İnce, 4. hakem H.Burak Tugran,

DİYARBAKIR DİSKİSPOR: Şehmus, Kerem, M.Ali, Özcan, Ercan (Dk. 81 Emrah), Abuzer, Ahmet, Hıdır, Erkan, Kemal, Fatih (Dk.62 Ali Yıldız), Abdullah Yılmaz,

YEDEKLER: Ferhat, Oktay, Tezcan, Abdullah Kelem, İlyas, Ali Yıldız, Emrah,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet Yoldaş, Mustafa Sert, Fatih (Dk. 76 Buğra), Ergün (Dk. 90 Ali), Mert, Güven, Alper, Ahmet, Volkan, Mahmut (Dk.60 Mustafa Aslan),

YEDEKLER: Önder, Hakan, Mustafa Aslan, Buğra, Ali, Uğur, Murat,

SARI KARTLAR: Fatih, Ercan, Hıdır, (Diyarbakır DİSKİ) Volkan, Mehmet, Buğra (Malatyaspor)

20. dakikada Malatyaspor atağı sağdan gelişti. Fatih ortaladı. Ergün kafaya çıktı, top kalecinin kucağında kaldı.

30. dakikada atak başlatmak isteyen Güven, kaleye yaklaşık 25 metre mesafede düşürülünce hakem serbest vuruş kararı verdi. Atışı Fatih kullandı. Kaleci Şehmus, topu son anda kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

33. dakikada Diyarbakır atağında Ahmet Kurt sağdan ortaladı. Kemal boş durumda topu aldı. Bu futbolcu kaleciyle karşı karşıya iken topu üstten auta gönderdi.

36. dakikada Diyarbakır'ın kazandığı serbest vuruşu Erhan kullandı. Taylan, gole izin vermedi.

37. dakikada Malatyaspor sağdan kazandığı faul atışını Volkan'la kullandı. Top cezaalanı içerisinde bomboş durumdaki Alper'e geldi. Bu futbolcu baldırıyla topa dokununca, pozisyon autla sonuçlandı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

53. dakikada Diyarbakır'da Ahmet'in ara pasını alan Kemal cezaalanında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top az farkla auta çıktı.

56. dakikada Malatyaspor'lu Ahmet, kalecinin açıldığını görünce sol çaprazdan topu direkt kaleye gönderdi. Top üst direğe çarparak auta gitti.

70. dakikada Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Fatih kullandı. Geleh topa Ergün yükseldi ve kafayı vurdu. Az farkla üstten aut.

72. dakikada Diyarbakır atağında Ahmet'in 25 metreden attığı sert şutta top, kale direği çatalından döndü. Defans uzaklaştırdı.

82. dakikada Diyarbakır'dan Ali sağdan ortaladı. Ahmet'in kafa vuruşu az farkla üstten aut.

Karşılaşmanın hakemi, oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda takımların çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve maç 0-0 bitti.

HABER: Şenol YALVAÇ, Diyarbakır

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız