SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Güle Oynaya..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor, ikinci yarının ilk haftasında pazar günü kendi sahasında Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç biletlerinin Çarşamba günü satışa çıkarılacağı, bu arada Elazığspor Kulübü'nün taraftarları için bilet talebinde bulunduğu bildirildi.

GÜLE OYNAYA..
Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal, antrenmanda hata yapan futbolculara oynama ve birbirlerinin sırtına çıkması cezası verirken, başarılı olanlara da türkü söyletip oynattı.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ali Cici ise, Elazığspor maçına iki kardeş il arasındaki tatlı rekabet nedeniyle taraftarların çok önem verdiğini söyleyerek, "Bizim için lig sonunda şampiyon olmamız önemli. Elazığspor maçını kazanıp sezon sonunda şampiyon olamayacaksak hiçbir anlamı olmaz. Önemli olan lig sonunda mutlu sona ulaşmamız" dedi. Cici, Kamerunlu futbolcu Effa'nın dönmemesiyle ilgili olarak da, "Sanırım bir takımla anlaşırsa gelmeyecek, anlaşmazsa gelecek. Biz hukuki işlemleri başlatacağız" ifadelerini kullandı.

YENİLER İDDİALI..
Yeni transferler (alttaki fotoğrafta soldan sağa) Hakan Bayraktar, Engin Ekler ve Aydın Kuzu, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Malatyaspor gibi büyük bir camiaya geldiğimiz için mutluyuz. Malatyaspor'un başarılı olması ve Malatyaspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dediler.

Son antrenmana "hukuki durumu" federasyonda görüşülmekte olan Metin Debe de katılırken, "yeniler" fotoğrafına girmedi.

Devre arasında Malatyaspor'dan ayrılan futbolculardan Recep Asil'in de, Altay Kulübü ile anlaştığı öğrenildi.

BİLETLER ÇARŞAMBA SATIŞTA..
Pazar günü oynanacak olan Malatyaspor- Elazığspor maçının biletlerinin Çarşamba günü satışa çıkarılacağı; Açık Tribün 5 YTL, Maraton 10 YTL, Kapalı Tribün 20 YTL ve VIP 30 YTL'den satılacağı bildirildi.

Öte yandan, Elazığspor Kulübü'nün, taraftarları için bilet talebinde bulunduğu, yönetmelik gereği stad kapasitesinin yüzde 5'ini oluşturan 508 kişilik yerin bu kulüp taraftarlarına ayrılacağı öğrenildi.

Elazığspor Kulübü'nün bilet talebinin; ilk yarıda Elazığ'da oynanan ve ciddi olayların çıktığı maç nedeniyle oluşan gerginliğin Pazar günkü maça yansımaması amacıyla, Elazığ'dan taraftar getirilmemesi yolunda Malatyaspor Kulübü'nden ve Malatya'daki yetkililerden herhangi bir talebin Elazığ'a gitmediğini ortaya koydu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız