SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Havasını Buluyor

A- A+ PAYLAŞ

Aylardan beri yaşadığı sıkıntıların ardından yeni bir yönetime kavuşan Malatyaspor, Ordu maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Perşembe günü Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde İnönü Stadı’nda yapılan ve 15 dakikası basına açık olan antrenman öncesi konuşan takım kaptanı Taner Demirbaş, futbolcular Güngör Tuğcu ve Ramazan Kahya “umut dolu” ifadeler kullandı. Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz ise “uzun süredir arzu ettikleri galibiyeti Pazar günü elde etmek istediklerini” söyledi.

Malatyaspor antrenmanına süresiz kadro dışı bırakılan Ulaç ile sakatlıkları süren Mehmet Budak, Emrah ve Zafer Demiray katılamıyor.

Antrenman öncesi yerel basına konuşan takımın kaptanı ve golcüsü Taner Demirbaş şunları söyledi:

“Malatyaspor’un artık bir Yönetimi ve Hocası var. Umut ediyorum ki bundan sonra daha güzel günler Malatyaspor’u bekleyecektir. Şehirde bir sahiplenmenin olduğu ortada. Futbolcular olarak arkamızda itici bir gücün olduğunu biliyoruz. Buna göre çalışmalarımız devam ediyor. Çıkış yakalayabilmek için Orduspor maçına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz 3 puandır. Bu sezon oynayacağımız en önemli maçlardan bir tanesidir. Çünkü yeni yönetimin ve hocamızın ilk maçı olacaktır. İnşallah her şey gönlümüzce olur ve çıkış yakalarız. Bunu sağlarsak ta geleceğe daha güvenli bakarız. Ben bu takımın kaptanıyım, zorluk günlerinde elimden geleni yaptı. Biz futbolcular olarak idari olayların dışında sadece sahaya motive olmaya çalıştık. Yeni yönetime ve hocaya tüm futbolcuların tam güven içinde olduğunu biliyorum. Bununda olumlu meyveler vereceğini tahmin ediyorum”

Taner, eski dönemde yaşanan sıkıntılar ve bu döneme ilişkin bir soru üzerine, “Ben sadece futbolcu ve takım kaptanıyım. Bizim işimiz sahayla uğraşmak. Yeni yönetime ve hocaya güvenimiz tamdır. Ordu maçı bunu gösterme açısından önemli fırsat” dedi.

Güngör Tuğcu ise “Bundan sonra artık başımızda bir sahibiz var. İnşallah yeni gelen yönetim, yeni gelen hocamızla yeni bir sayfa açacağız. İlk yarıda kalan 4 maçımızda kazanarak ikinci yarıya daha umutlu girmek istiyoruz. Bunu sağlarsak hedefimiz daha yüksek olur. Daha önce başkanımız yoktu, hocamız yoktu. Gerçi Sinan Hoca bize elinde gelen katkıyı sağlamaya çalıştı. Sonuçta herkesin düşündüğü gibi bir hocamız yoktu. Şu anda bu eksikler tamamlanmış oldu. Bir takım imkânlarda sunuldu bize, konuşuldu, görüşüldü. Şu anda herkesin kafası rahat. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Orduspor maçını kazanırsak, ben her şeyin daha farklı olacağını ve olumlu düzeyde gideceğini düşünüyorum. Geleceğe daha umutlu bakıyoruz. Sahipsizliğimiz ortadan kalktı. Taraftar dışında destekleyen kimse yoktu. Ama şu anda her türlü destek arkamızda. Takım arkadaşlarımızla birlikte çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ramazan Kâhya şunları söyledi:

“Bu saatten sonra tek hedefimiz Orduspor maçını kazanmaktır. Yeni hocamız geldi, yeni bir hava olur inşallah. Orduspor maçını 3 puanla kapatarak çıkış yakalamak istiyoruz. Haftalardır çok kötü sonuçlar alıyoruz, bunu değiştirmek istiyoruz artık. Şu anda kafa olarak rahatlamış durumdayız. İnşallah yeni hocamızla çıkışa geçip, kalan 4 maçı kazanmak istiyoruz. Yeni yönetimi ben tanıyorum, iyi olacağını düşünüyorum. Yaşanan sıkıntılı günlerin ardından güzel günlerin yaşanacağına inanıyorum. Ligde bulunduğumuz konumla üst sıralar arasında puan farkı fazla yok. Bu araya kalan 4 maçımızı kazanarak azaltmak istiyoruz”.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz ise şunları söyledi:

“Taner, Güngör ver Ramazan’ın açıklamalarına baktığınız aman takım üzerinde moralli bir ortamın olduğunu görürüz. Bundan sonra görev taraftara düşüyor. Ben inanıyorum ki Pazar günü saat 13.00’de İnönü Stadı tıklım tıklım dolar ve taraftarımız biz yalnız bırakmaz. Malatyaspor’da, özlenen heyecanlı futbolunu taraftarına izlettirecektir. Hedefimiz kesinlikle galibiyettir. Bunu yakalanması için futbolcu kardeşlerimiz buna inanmış, teknik heyet buna inanmış, Yönetim Kurulu aynı paralelde. Taraftarında desteği bu inançla tamamlanınca galibiyetin gelmemesi için hiçbir engel kalmaz. Başkanımız İlhan Kavuk’un Kongrede yaptığı konuşmada “Sonun başlangıcındayız” demişti. Pazar günü sonun başlangıcı olarak görmek lazım. Gerek futbolcularımız, gerekse de teknik heyetimiz bu maçın önemini biliyorlar. Taraftarımızın da, bu zor zamanda önemli bir sorumluluk alarak kendi iş alanlarında başarıları Malatyaspor’a taşıma adına Yönetime giren Yöneticilerimize gerekli destek vererek bu takımın 3 puanla ayrılması konusundaki hassas bir şekilde takımlarını destekleyeceğini ümit ediyorum. İnşallah her şey iyi olacaktır. Bunun sinyallerini futbolcularımızın konuşmalarından çıkartabilir. Yönetim olarak ta galibiyetin gelmesi için gereken her şeyi yapıyoruz”

BİRSEN'İN JESTİ
Cengiz, Malatyaspor eski başkan vekillerinden işadamı Celal Birsen’in 5 bin adet, yani 8 kilometre uzunluğunda, bayrak göndereceğini ve Ordu maçı öncesi bayrakların ücretsiz olarak seyircilere dağıtılacağını bildirdi. Cengiz, stadı 2 yıl önceki Samsun maçındaki gibi sarı-kırmızı renklerle süslemek istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız