SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Hazırlıklara Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını başlattı. Pazar günü oynanan karşılaşmadan sonra Pazartesi’ni dinlenerek geçiren Malatyaspor, Salı günü Nurettin Soykan Tesislerinde topbaşı yapıp, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Malatyaspor’da Mehmet Budak, Samsunspor karşısında 4. sarı kartını gördüğü için, bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Geçtiğimiz hafta Caner, ondan önceki hafta da Serdar Samatyalı sarı kart cezalısı oldukları için takımda yeralamamışlardı. Mahmut Acar’ın sakatlığı devam ediyor. Bu oyuncunun kadroda yer alması beklenmiyor. Zafer Demiray ve Tayfun Seven’in sakatlığı ve tedavisi sürüyor. Bu oyuncuların oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynanan Samsun maçını kaybetmekten büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Bu maçı kaybetmeyi hiçbirimiz istemiyor ve beklemiyorduk. Taraftarlarımız da bizden başarı bekliyordu. Üst üste aldığımız 2 galibiyetle alt sıralardan kurtulmuş ve rahatlamıştık. Samsunspor’u yensek, üst sıralara doğru çıkışa geçebilecektik. Maalesef istediğimiz oyunu sergileyemedik. Bu maç geride kaldı, unutmak zorundayız” dedi.

Cengiz “Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağımız maçın hazırlıklarını başlattık. Bu deplasmandan en az 1 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımız getireceği puanla Samsun yenilgisini telafi edeceklerdir. Bunu başaracaklarına inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız