SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, İçerde Yine Kayıp: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, kendi sahasında yine büyük bir avantaj kaybetti ve Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Malatyaspor'un iki topunun direkten döndüğü maçta, rakip takımın "şok" golü 90. dakikada geldi. D Spor Kanalı'nın naklen yayınladığı maça seyircinin ilgisi fazla olmazken, ikinci yarı sağanak yağış altında ve stad ışıkları açılarak oynandı.

...

STAD: İnönü

HAKEMLER: Cüneyt Bakıroğlu, Süleyman Özay, Ömer Faruk Yeşil, 4. hakem Özgür Yankaya

MALATYASPOR: Şenol, Recep (Dk. 76 Eray), Ramazan, Taner, Atilla, Effa (Dk.21 Serdar Samatyalı), Alper, Johanson, Celil (Dk.76 İlhan Var), Mehmet Budak, Serkan,

KARŞIYAKA: Recep, Atilla (dk. 46 Evren), Onur, Tolga Deniz, Muzaffer, Muzaffer, Olgay, Ramazan, Taylan (Dk. 76 Birol), Sezer, Serkan ((Dk.46 Deniz),

SARI KARTLAR: Mehmet Budak, Recep (Malatyaspor), Muzaffer, Ramazan (Karşıyaka)

GOLLER: Dk. 23 Taner (Malatya), dk. 90 Deniz (Karşıyaka)

13. dakikada Celil sağdan cezaalanına girdi. Ortaladı, Taner ve Effa'dan önce kaleci çıktı ve topu aldı.

14. dakikada Celil, deanstan çıkan topu sürdü, Effa ve Taner uygun durumda pas beklerken kaleye vurdu. Cılız ve kötü şut yandan aut.

18. dakikada sağdan ortalanan topu Serkan bıraktı, Taner buluştu, ancak istediği gibi vurumadı. Bu da autla sonuçlandı.

19. dakikadaki Malatyaspor atağında Taner'in vuruşu defanstan döndü. Ramazan, cezaalanı dışından gelen topu kaleye gönderdi. Kaleci aldı.

21. dakikada sakatlanan Effa'nın yerine bir süredir oyuna girmek için ısınmakta olan Serdar Samatyalı girdi.

23. dakikada Malatyaspor öne geçti. Malatyaspor'un orta sahadan başlayan atağında Ramazan'ın derinlemesine pasına cezaalanı önünde sahip olan Taner, cezasahasına girerken yerden sert vurdu ve top kalecinin yanından ağlarla buluştu: 1-0

24. dakikada Karşıyaka kontraatağında Olgan, karşı karşıya iken kaleye vurdu, Şenol topu almayı başardı.

25. ve 27. dakikalar arasında Karşıyaka Malatyaspor cezaalanının hemen çevresinde 3 serbest vuruştan sonuç alamadı.

29. dakikada Karşıyaka atağında, Taylan'ın sol çaprazdan şutu kaleye paralel olarak karşı taraftan taçla sonuçlandı.

33. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Taner zor durumda vurdu, üstten aut.

34. dakikada Malatyaspor bir direk şanssızlığı daha yaşadı. Ramazan'ın 25 metre mesafeden sert şutu üst direkten döndü.

35. dakikadaki Karşıyaka atağında Taylan, 6 pas önünde Şenol'la karşı karşıya kaldı. İyi yer tutan Şenol, yatarak topu aldı ve gole izin vermedi.

39. dakikada Serdar Samatyalı'nın uzaktan sert şutu defanstan döndü. Atağı devam ettirmek isteyen Celil kendini yerde bulurken, hakem oyunu sürdürdü.

41. dakikadaki atakta Malatyaspor'un kazandığı atışı Celil kullandı. Cezaalanına gelen topu uzak kale direğine yakın mesafeden Mehmet Budak içeriye doğru çıkardı. Ancak, oradaki Malatyasporlular dokunamayanca Karşıyaka defansı tehlikeyi önledi.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

45+1. dakikada Serkan'ın sağdan ortaladığı topa kaleci ile karşı karşıya olan Taner kafayı vurdu. Kalecide kaldı.

İlk yarı Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

46. dakikada Karşıyakalı Deniz, cezaalanına girdi Şenol'la karşı karşıya iken çaprazdan vurdu. Aut.

48. dakikada Malatyaspor yine direk engeliyle karşılaştı. Serdar Samatyalı, sağ çaprazdan kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden çok sert bir şut çıkardı. Bu top da, direğe çarparak oyun alanına döndü ve defans uzaklaştırdı.

51. dakikada orta sahadan çıkarılan topu Serkan ortaladı. Taner'in kafayla kaleye yönelttiği top üstten aut.

61. dakikada Ramazan soldan ortaladı, sağ tarafta topla buluşan Serdar ortaladı, Taner yakın mesafeden kafayı vurdu. Kaleci, çok güzel bir kurtarışla topa çizgi üzerinden hakim oldu ve gole izin vermedi.

62. dakikada gelişen Karşıyaka atağında cezaalanına giren Deniz, Şenol'la karşı karşıyayken vurdu. Şenol'un müdahale ettiği top kornere çıktı. Sonuç yok.

70. dakikada Karşıyaka atağı sağdan başladı. Ömür ortaladı, kalabalık gelen rakip takıma karşın Şenol topu çıkıp aldı.

72. dakikada Celil sağdan ortaladı. Atilla'dan önce topa yükselen defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

73. dakikada Celil'in bir dakika öncekine benzer ortası bu kez kornerle sonuçlandı. Gelen topu defans uzaklaştırdı.

78. dakikada Serkan kornerle kullanıldı. Atışı Eray kullandı. Alper'in kafa vuruşunda top auta çıktı.

85. dakikada Malatyaspor mutlak bir gol pozisyonunu Taner'le değerlendiremedi. Atilla'nın çıkardığı pasa toşan Recep, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tribünlerin gol diye ayağa kalktığı bir anda, Taner'in vuruşunda topu kaleci önce tokatladı, sonra almayı başardı ve gole izin vermedi.

90. dakikada Karşıyaka'nın şok golü geldi. Malatyaspor defansının peşpeşe hatası, son olarak Serkan ve Alper'in engelleyemediği Deniz, topu bu iki oyuncudan kurtarıp sert vurdu ve ağlara gönderdi: 1-1

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+3'de Eray'ın kullandığı korner atışından gelen topu Serdar Samatyalı kafayla kaleye yöneltmek istedi. Dışarı çıkmakta olan topa Taner ayak koydu ve 1.5 metre mesafeden topu kale yerine auta gönderince, Malatyaspor'un galibiyet umuduna son nokta konulmuş oldu.

Maç 1-1 bitti.

FOTOĞRAFLAR: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız