SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İçin Gece Kulisi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Pazar günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesi İstanbul'da yapılan gündüz toplantısında yönetime talip olduğunu söyleyen Necip Olgun'un adı ön plana çıkarken, gece bir düğünde yapılan toplantılarda ibre başka isme döndü.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün gündüz yapılan görüşmelerde ortaya çıkan alternatifler nedeniyle "rahatlamadığı", Olgun'un da daha sonra gündüz olduğu gibi istekli davranmadığı belirtilirken, kulislerin gece MEV Başkanı Şaban Taçyıldız'ın kızının düğününde sürdüğü, Hikmet Tanrıverdi'nin üzerinde durulduğu, ancak Tanrıverdi'nin kabul etmediği, yapılan görüşmelerin ardından başkan adaylığı için İlhan Kavuk (fotoğraftaki)'un adının ön plana çıktığı haber alındı.

Gündüz Necip Olgun'la birlikte adı geçen eski yöneticilerden Selahattin Karagözlü'nün, geceki kulislerde İlhan Kavuk'un yönetiminde İstanbul sorumlusu olarak görev alacağına ilişkin gelişmeler sağlandığı, İlhan Kavuk adı üzerinde anlaşılmasının ardından Ali Cengiz ve Mahmut Cücemen'in de yeralacakları Malatya- İstanbul listesinin Pazar günkü kongrede yönetime aday olacağı öğrenildi.

Bu arada, İlhan Kavuk'un adının Malatya'da da duyulmasının ardından, daha önce görev almış bazı isimler de dahil olmak üzere bazı kişilerin Kavuk yönetimine girmek için kulislere başladıkları haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız