SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İçin Otobüs Seferberliği

A- A+ PAYLAŞ

Taraftarları Adana’ya götürüp getirmek için 50 otobüsün kiralandığı bildirildi. Otobüs sayısının, hareket saati olarak belirlenen Cumartesi gecesi 24.00'e kadar artması bekleniyor. Bu arada, otobüslerin her birinin kira bedelinin 900 YTL olduğu, bu miktarı üstlenen kişi ve kuruluşların Adana deplasmanı için katkı sağladıkları belirtildi. 900 YTL kira bedelli otobüslerin, servis otobüsleri olduğu, ayrıca bazı otobüs şirketlerinin de yolcu otobüslerini 1.250 YTL'den kiraladıkları da bildiriliyor. Otobüs kiralamak suretiyle katkıda bulunmak isteyen kişi ya da kuruluşların, Malatyaspor yöneticilerinden Ramazan Özdemir'e 0.532. 287 15 26 no.lu telefonla ulaşıp, organizasyona katılabilecekleri belirtildi.

KİMLER OTOBÜS KİRALADI YA DA TAHSİS ETTİ?
Otobüs kiralanmasına katkıda bulunan kişi ve kuruluşlar şöyle açıklandı:

* Belediyeler: Akçadağ, Doğanşehir, Hanımın Çiftliği ve Battalgazi Belediyesi

* Yöneticiler: İlhan Kavuk, Mehmet Orhan, Vural Sarıcı, Hakan Kodaman, Cahit Özpınar, Selahattin Dağıstanlı, Bilal Bülent Uçar, Bayram Kırıcı ve Fahrettin Kayhan ile eski yönetici Haşim Karadağ.

* İşadamı ve Şirketler: Nihat Utkaner, Mado Pastanesi, Dakase Unlu Ürünler, Seher Tavukçuluk, Öznesil Tavukçuluk, Özdemirler Gıda İlyas Karaca, Malatya Çarşı Market.

* Kuruluşlar: Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kuyumcular Odası..

MALATYA BELEDİYESİ..
Öte yandan, 3 Mart Cuma akşamı 17.00 itibarıyla 50 olan otobüs sayısına ilaveten Malatya Belediyesi'nin de ilk etapta 5 otobüs tahsis ettiği, Cumartesi gecesi ihtiyaca göre bu sayının artırılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da, Pazar günkü maçı izlemek üzere Adana'ya gideceği öğrenildi.

"GİTMEK İSTEYEN CUMARTESİ GECESİ BELEDİYE ÖNÜNE GELSİN.."
Bu arada Yönetim kurulu üyeleri Ali Cengiz ile Ramazan Özdemir ve Birleşik Taraftarlar Dernek Başkanı Mehmet Aydın, kulüpte basın toplantısı düzenlediler.

Toplantıda konuşan Cengiz, Adana’ya maça gitmek isteyen taraftarların Cumartesi saat 24.00’de Malatya Belediyesi önünde olmalarını istedi. Cengiz “Zor bir dönemden geçiyoruz. Nasıl Adana 5 Ocak tarihinde düşman işgalinden kurtuldu ise 5 Mart da Malatyaspor’un çıkış günü olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız