SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İçin Yeni Kampanya

A- A+ PAYLAŞ

Zor günler yaşayan Malatyaspor için Valilikçe yeni bir destek kampanyası başlatıldı. Mali kaynaklı yönetim krizinin ardından kayyum tarafından yönetilme sürecine giren Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu durumdan kurtarılması çabalarını sürdüren Vali Halil İbrahim Daşöz, düzenlediği basın toplantısında destek kampanyası ile ilgili açıklamalar yaptı.

Vali Daşöz, şunları söyledi:

"Malatyaspor, toplam iki milyonluk Malatya halkının ortak paydası, ortak sevdası ve ortak rüyasıdır.

Malatyaspor, İlimizin en önemli sosyal etkinlik ve tanıtım aracıdır.

Malatyaspor, İlimizin ticari ve ekonomik yaşamına renk katan önemli bir markadır.

Malatyaspor, gurbetteki hemşehrilerimizi Malatya’ya bağlayan en önemli gönül bağıdır.

Malatyaspor, Malatyalı olmayan kamu görevlileri ve üniversite öğrencilerine bu şehri daha çok sevdiren ve adeta onları bu şehrin “fahri hemşehrisi” haline getiren en büyük güçtür.

Malatyaspor; bütün bu değer ve özellikleri ile İlimizin en önemli sosyal gerçeğidir ve bu yönüyle herkesi ilgilendiren ve ilgilendirmesi gereken fenomendir.

Geçmişte başarılarıyla büyük mutluluklar yaşadığımız Malatyaspor maalesef son 1–2 yıldır gittikçe artan bir mali sıkıntı içindedir.

Öyle ki, gelinen noktada mali sıkıntıya dayalı bir “Yönetim Krizi” oluşmuş bulunmaktadır.

Bunun sonucu, hukuksal olarak “Kayyum Süreci” başlamıştır.
Bu zor durum, hiç şüphesiz herkesi üzmektedir.

Ancak, zorluklar aynı zamanda daha güçlü başlangıçlar yapma fırsatıdır.

İnanıyorum ki; Tüm Malatya halkının yürekten desteği ile Malatyaspor bu zor günleri aşacak ve Malatya camiasının ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kere daha gösterecektir.

Bu sıkıntılı döneminde Malatyaspora destek olmak amacıyla Valiliğimizce İl genelinde “Malatyaspora Destek Kampanyası” başlatılmıştır. Bu amaçla Ziraat Bankası Malatya Merkez Şubesi 48839835-5001 nolu YTL, Halkbankası Dörtyol Şubesi 559-05000006 nolu YTL ve İş Bankası Malatya Merkez Şubesinde 4404404 nolu YTL ve 1444444 nolu EURO hesapları açtırılmıştır.

Kampanya İlçelerde de Kaymakamlarımızın koordinesinde yürütülecektir.

Tüm Malatya halkını, gurbetteki hemşehrilerimizi, tüm resmi-özel kurum ve kuruluşları, meslek örgütlerini, siyasi partileri, sendikaları, dernek-vakıf ve diğer sivil toplum örgütlerini, şirketleri, kamu görevlilerini, medyayı bu zor döneminde Malatyaspora destek olmaya davet ediyorum.

Bilelim ki; birlikten kuvvet doğar.

Bilelim ki; gerçek güç, zor günlerde belli olur.

NOT : Bilelim ki; Malatya İl genelinde 2006
yılında sadece TEKEL sigaraları için 53
trilyon TL’lik harcama yapılmıştır. Bu tutarın
çok az bir yüzdesi ile Malatyaspor’un bugünkü
sorunları çözülebilir."

Vali Daşöz, basın toplantısından sonra Ziraat Bankası'na giderek Malatyaspor Yardım Kampanyası hesabına 100 YTL ile ilk yardımı yatırdı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız