SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un maddi krizi aşması için başlatılan kampanya kapsamında Vali Halil İbrahim Daşöz, beraberindeki sivil toplum kuruluşu başkanları ile birlikte sanayi sitesindeki esnafı gezerek kampanyaya destek istedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Odası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı oda başkanları, Malatyaspor'a yardım kampanyası nedeniyle esnafı gezdiler. Esnaf ve sanatkarların Malatyaspor deyince yüreklerinin çarptığını söyleyen Vali Halil İbrahim Daşöz, "Esnaf, verdikleri yardımların eski başkanların borçlarının ödenmesinde kullanılmasını istemiyor.

Toplanan yardımlar futbolculara ödenecek ve kulübün işleri için kullanılacaktır. Kesinlikle eski yöneticilerin alacaklarını ödemede kullanılmayacaktır. Kişisel, grup olarak, kurum olarak herkesi Malatyaspor'a desteğe çağırıyorum. Esnafın ortaya koyduğu manzaradan dolayı büyük mutluluk duydum" dedi.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ağaç Sanatkarları Odası Başkanı Ali Evren, Malatyaspor'a herkesin yardım yapmasını isteyerek, kendilerinin de oda olarak bin YTL bağışlayacaklarını ve esnaftan da yardım toplayacaklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, "Malatyaspor bizim için çok önemli. Kampanyaya bütün Malatya olarak destek vereceğiz. Futbolcuların bütün borçları silinene kadar kampanyaya desteğimiz devam edecektir" diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, "Malatyaspor'un yaşadığı soruna sahip çıkıp, çözüm bulmalıyız. Malatya marka bir şehirdir. Bu sorunun çözümü için bizler de her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, "Bu kıvılcım ateşe dönecektir. Malatyaspor'un bu zor dönemi atlatması için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Reşit Gök ise, kendi şahsı adına önce 6 bin YTL tutarındaki bağışı daha sonra 10 bin YTL'ye çıkartırken, maddi durumu kendisinden daha iyi olanlarında Malatyaspor'a yardımda bulunmasını istedi.

İmalat Demir Sanatkarları Odası başkanı Cevdet Özyalın da, oda adına bin YTL, Sanayispor adına 500 YTL ve işyeri adına da 500 YTL bağışta bulundu.

Malatya esnafı, kendilerini ziyaret eden Vali Daşöz'e Malatyaspor'a sahip çıkılmasından dolayı teşekkür edip, yapacakları yardımın rakamlarını açıkladılar. Vali Daşöz, esnafın yaklaşımdan dolayı zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Sanayi Sitesi'ndeki esnaftan kısa bir süre içerisinde Malatyaspor için yaklaşık 40 bin YTL toplandı.

Öte yandan, Arguvan'da sağlık ocağı yaptıran hemşehrilerimizden, Malatyaspor eski yöneticisi Fahrettin Kayhan'ın da kampanyaya 5 bin YTL bağış vaadinde bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız